Este de datoria unui fotograf de nunta sa le explice viitorilor miri importanta realizarii unui album de nunta. Din pacate nu toti fotografii stiu sa faca acest lucru.
Nunta by OC Photography
Nunta by OC Photography
De ce este important albumul de nunta? Oana, unul dintre fotografii principali de la OC Photography este ee parere ca acestea sunt deosebit de importante si spune ca proaspetii insuratei le pot face un cadou deosebit parintilor achizitionand doua albume de nunta suplimentare.

Traim intr-o lume in care fotografia digitala este prezenta aproape peste tot in jurul nostru. Telefoanele mobile inglobeaza tehnologie care in urma cu 3-4 ani era prezenta aparatele foto de ultima generatie si au cardurile pline ochi de imagini digitale. Dar tocmai abundenta aceasta face ca fotografiile printate pe suport de hartie sa fie mai valoroase, cu atat mai mult cu cat sunt grupate intr-un album. De ce? Pentru ca selectia lor se face alegandu-le pe cele mai reusite din cele mai importante momente. Probabil ca rareori veti putea vedea un album foto printat alcatuit din selfie-uri, pentru ca acestea din urma sunt fotografii de ”consum imediat”, nu reprezinta cu adevarat momente a caror valoare sa sporeasca in timp.

In schimb, cand vine vorba despre casatorie, botez, sau, daca parintii sunt mai open-minded, nastere…lucrurile stau diferit. “8 din 10 cupluri care se casatoresc si 7 din 10 parinti, aleg sa realizeze un album prin OC Photography. Fac asta pentru ca isi dau seama ca peste ani, cand vor vrea sa revasa si sa retraiasca aceste clipe, vor prefera sa rasfoiasca un album palpabil, nu sa dea click dupa click prin niste jpeg-uri. Din fericire pentru noi, fotografi implicati in procesul acesta al imortalizarii amintirilor, avem sansa sa fim solicitati de oameni care pretuiesc arta fotografica si realizeaza ca valoarea intrinseca a unei imagini de familie sporeste odata cu trecerea timpului” – Oana Munteanu, fotograf principal OC Photography.

Multi miri sau tineri parinti opteaza pentru realizarea unor albume suplimentare pe care le ofera cadou celor foarte apropiati si implicati emotional in eveniment: bunici si nasi (de cununie sau de botez, dupa caz). Albumele de nunta si albumele de botez pe care le creaza de cei doi fotografi de nunta din Bucuresti au copertile din piele naturala, pot fi personalizate conform cerintelor clientilor incluzand un passartout, fotografie acrilica, cusatura decorativa sau inscriptionare cu laser. Imaginile sunt printate direct pe hartie fotografica mata sau semi-lucioasa, lipita la cald pe un suport din carton care sa confere rezistenta filelor. Produsul final rezultat este unul de inalta calitate tehnica (de partea artistica ocupandu-se in prealabil fotografii) si foarte rezistent, fiind garantat 100 de ani in conditii optime de pastrare. “E drept ca, nu exista inca un client care sa ne confirme garantia oferita de casa de albume, dar in cei 7 ani de fotografie nu am avut nici o reclamatie.”, spune Oana.

Mai multe detalii despre procesul de realizare al albumelor si despre cum puteti accesa serviciile de fotografie premium pe care le ofera echipa OC Photography puteti gasi pe pagina lor web.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *