Avand o slujba care uneori ma obliga sa muncesc si de acasa, am zis ca am nevoie de un spatiu potrivit in care sa pot lucra in voie, unde sa am la indemana toate cele necesare. Asa ca am hotarat sa imi organizez un birou. Pe langa zugravirea si vopsirea peretilor aveam nevoie de cele mai importante aspecte, mobilierul.  Inspirandu-ma din numeroase filme si sfaturi de pe site-uri de specialitate, am realizat o forma finala a acestuia.

Am ales ceva simplist, modern si care sa imi ofere conditiile optime pentru a lucra. Principalul material este sticla, urmata de lemn. Scaunul, unul directorial desigur, ergonomic, care sa imi ofere o pozitie corecta a spatelui in timpul sesiunilor de lucru. Mare parte din mobilier, biroul, masa din centrul camerei si dulapurile au fost facute la comanda, de catre cei de la MobiliCASA.

Mobila la comanda reprezinta o alegere buna atunci cand vrei ceva deosebit si diferit de orice altceva ai putea intalni in magazinele de mobila. Fiecare dintre noi avem propriile idei in ceea ce priveste organizarea unei camere, designul  si stilul mobilierului. Si oricat de drag mi-ar fi si stilul clasic, pur si simplu nu se potrivea cu tipul de munca pe care sa il desfasor.

Totul a fost foarte simplu, o echipa de consultanti a venit la mine acasa, au vazut camera care urma sa devina viitorul birou si le-am impartasit ideile mele, idei pe care acestia le-au dezvoltat si ca drept urmare mi-ar oferit o privire de ansamblu asupra rezultatului. Am ales pe urma materialele din care voiam sa fie realizate obiectele de mobilier precum si cateva alte produse: scaunul de care am vorbim mai devreme, careva scaune pentru masa din centru si o canapea confortabila.

Sunt si un impatimit al jocurilor video, chiar daca munca nu imi permite sa ma mai joc atat de mult. Insa, cand muncesc de acasa si termin ce am de facut mai repede, reusesc sa ma mai bucur de pasiunea mea. Iar datorita celor de la MobiliCASA, biroul meu pentru munca poate deveni foarte rapid si un set-ul pentru gaming, intr-o anumita masura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *