Chiar daca ceasul de mana este el insusi un accesoriu la incheietura oricarui domn sau oricarei doamne care isi doreste sa isi asorteze tinuta in cel mai elegant mod, acesta la randul lui are accesorii importante. Cele mai des utilizate si comandate modele de ceasuri barbatesti  au ca si accesorii carcasa din titan sau din otel, ori chiar carcasa din aur, platina sau argint. Aceste modele sunt foarte scumpe, fiind vorba de ceasuri de lux, care mai au cateva accesorii foarte pretioase, cum ar fi rubinele, safirele, cristalele si diamantele.

ceas-barbatesc-wesse-wwg200704

Un ceas bun va avea si un geam care sa protejeze cadranul, un element decisiv pentru pretul final al acestuia, in functie de materialul din care este realizat ceasul depinzand si valoarea si durata de viata a acestuia. Geamul se va inlocui oricand intr-un centru specializat, pentru ca unele ceasuri foarte accesibile ca si pret au geamuri din plexiglas care se zgarie usor insa se sparge greu. Sticla minerala este mult mai avantajoasa pentru ceasurile barbati alese. Femeile isi pot alege ceasuri dama cu geam din safir sintetic, foarte frumos insa casant.

56546YTR

Cureaua ceasului de mana ales este un accesoriu ce tine de stil si de optiunile utilizatorilor. Exista curele din piele, otel inoxidabil, cauciuc, silicon. Fiecare are avantajele si dezavantajele sale, spre exemplu o curea din cauciuc se va rupe mult mai repede decat una din metal, insa cea din metal va rugini si isi va schimba culoarea.

Pe piata exista numeroase modele de ceasuri de mana, atat pentru doamne cat si pentru domni din care oamenii isi pot alege ceea ce ii avantajeaza, in functie de accesoriile pe care le are, de functii, de pret, de brand si lista poate continua. Nu este tocmai simpla alegerea unui ceas de mana, insa cu siguranta cu informatiile potrivite, cumparatorii pot fi ajutati in acest sens sa isi aleaga modelul care ii avantajeaza din toate punctele de vedere, inclusiv al accesoriilor de care dispune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *