Bucuresti, 19 decembrie 2017 – ADATA® Technology, producator de top al modulelor DRAM de inalta performanta si al produselor NAND Flash, anunta lansarea flash drive-ului i-Memory AI720, subtire si elegant. Noul produs certificat Apple MFi are o grosime de doar 7.5 mm si are atat conector Lightning, cat si USB 3.1. Datorita functiei sale unice “save as you record” pentru inregistrari 4K, continutul video cu rezolutie ridicata nu va mai ocupa spatiu inutil in telefon. AI720 suporta criptare solida si a fost conceput pentru a fi rezistent la apa si praf, cu tehnologie nano coating, oferind astfel mai multa mobilitate si siguranta. AI720 este disponibil cu capacitati de 32GB, 64GB sau 128GB si variante de culoare gold sau gri.

Conectivitate duala, design elegant

AI720 este usor, subtire si elegant, fiind o potrivire perfecta pentru dispozitivele iOS. Dispune de un conector lightning mai lung, pentru a se potrivi perfect dispozitivelor iOS, chiar daca exista o husa mai groasa. Suprafata metalica sandblast nu este doar eleganta, dar si rezistenta la amprente sau zgarieturi. Modelul AI720 este disponibil in doua culori moderne – auriu si gri.

Transferuri rapide pentru mobilitate deplina

Cu un conector USB 3.1, AI720 atinge performante de citire de pana la 90MB/s, iar cu conectorul lightning acesta furnizeaza viteze de pana la 20MB/s si transfera instantaneu datele intre dispozitivele video. Video-uri la rezolutie 4K pot fi inregistrate direct pe AI720, iar prin intermediul aplicatiei exclusive ADATA i-Memory cu capabilitati de gestionare a fisierelor, utilizatorii se pot bucura de videoclipuri cu subtitrari originale, oricand doresc.

Tehnologie unica nano coating pentru protejarea datelor

AI720 utilizeaza cea mai recenta tehnologie nano coating, cu caracteristici incorporate comparabile cu certificarea IP54 impotriva prafului, apei si a coroziunii, pentru protectia datelor. In plus, AI720 suporta criptarea fisierelor, permitand utilizatorilor sa stabileasca parole pentru fiecare fisier confidential, astfel incat nu este nevoie sa va ingrijorati legat de scurgeri de date in cazul pierderii AI720. ADATA i-Memory, AI720 permite copierea de rezerva a continutului de pe dispozitiv cu o singura atingere. Pur si simplu evidentiati si faceti click, iar aplicatia face restul pentru a economisi timp si batai de cap.

Despre ADATA

ADATA Technology, unul din cei mai mari furnizori de module DRAM si dispozitive Flash USB din lume, ofera solutii complete de stocare ce includ carduri de memorie, solid state drives si hard disk-uri portabile.

Produsele ADATA includ, de asemenea, solutii portabile de incarcare pentru dispozitivele mobile, compania fiind si un furnizor major de solutii avansate de iluminare cu LED. Produsele ADATA continua sa acumuleze recunoastere internationala din partea unor organizatii precum iF Design Awards (Germania), red dot Awards, CES Best of Innovations Awards, Good Design Awards (Japonia), Best Choice of Computex Awards si Taiwan Excellence Gold Awards. Sloganul companiei Love, Life, Dreams incorporeaza valorile brand-ului ADATA si rolul produselor inovative de stocare in cautarea de idei universal pretuite. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati www.adata.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *