Ofertă valabilă pentru toți jucătorii PlayStation, inclusiv membrii actuali, exclusiv în PlayStation Store

București, 18 ianuarie 2018: Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) a anunțat disponibilitatea abonamentului PlayStation Plus pe o perioadă de 15 luni la prețul unui abonament pe 12 luni (269 de lei).

Oferta este disponibilă doar pe PlayStation Store între 17 și 24 ianuarie, ora 12:00.

Numărul de abonați PlayStation Plus a atins 31,5 milioane, membrii activi bucurându-se de o serie de beneficii exclusive, precum acces la modul multiplayer online pentru jocurile de PS4, două jocuri pentru consola PlayStation 4 oferite gratuit lunar, reduceri exclusive, 10GB de stocare online pentru salvările din jocuri, dar și titluri bonus precum StarBlood Arena (PlayStation VR) sau That’s You!, primul joc de tip party quiz din gama PlayLink.

Pentru mai multe informații, accesați link-ul.

Despre Sony Interactive Entertainment Europe Ltd

Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE), cu sediul în Londra, Regatul Unit, este responsabil pentru brandul și gama de produse și servicii PlayStation® în cele 109 teritorii deservite de SIEE ca sediu regional pentru Sony Interactive Entertainment (SIE). PlayStation a reprezentat inovația pe piața de entertainment încă de la lansarea versiunii originale PlayStation în Japonia, în anul 1994. Gama de produse și servicii PlayStation® include PlayStation®4, PlayStation®VR, PlayStation®Vita, PlayStation®3, PlayStation™Store, PlayStation®Plus, PlayStation™Video, PlayStation™Music, PlayStation™Now, dar și titlurile PlayStation dezvoltate de Studiourile SIE Worldwide.

Mențiuni juridice

PlayStation și logoul SIE Diamond sunt mărci înregistrate Sony Interactive Entertainment Inc. Toate celelalte mărci aparțin proprietarilor lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *