Cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri din lume încheie un parteneriat cu Team Kinguin, organizația de esports poloneză

 

BUCUREȘTI, 15 februarie 2018—Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial și Team Kinguin, cea mai populară organizație de sporturi electronice din Polonia, au anunțat un nou parteneriat strategic. Înțelegerea pe termen lung presupune pe lângă sponsorizarea echipei cu echipamente Razer și o colaborare între cele două organizații pentru dezvoltarea și testarea de produse noi.

Astfel, Razer va deveni partenerul exclusiv de periferice al echipei Team Kinguin și le va furniza jucătorilor profesioniști cele mai noi mouse-uri, tastaturi, căști și alte dispozitive de input, asigurându-se că aceștia sunt întotdeauna pregătiți de luptă. Mai mult, Razer va echipa și sediul de sporturi electronice și facilitățile de antrenament ale Team Kinguin din Varșovia. Cele două organizații vor face schimburi de experiență în mod regulat și se vor sprijini reciproc în inițiativele și activitățile viitoare.

Membrii Team Kinguin se alătură echipei Team Razer și vor juca un rol important în dezvoltarea și testarea noilor produse Razer. Având o istorie bogată pe scena sporturilor electronice și o experiență directă în menținerea poziției de lider din clasamente, Team Kinguin va oferi un feedback prețios pentru a putea perfecționa portofoliul de periferice de gaming de cea mai înaltă calitate al Razer.

“Ca unul dintre pionierii sporturilor electronice, Razer caută constant noi organizații ambițioase pe care să le sprijine și să le ajute să se dezvolte,” a declarat Min-Liang Tan, co-fondator și CEO Razer. “Team Kinguin a devenit unul dintre cele mai cunoscute nume pe scena sporturilor electronice aflată în continuă dezvoltare. Suntem extrem de fericiți să începem colaborarea în această fază incitantă din cariera lor profesională și le urăm bun venit în Team Razer.”

“Echipa noastră este încântată să lucreze cu Razer și să-și continue drumul,” a declarat Giovanni Varriale, Chief Operating Officer al Team Kinguin. “Discutăm deja de ceva vreme cu Razer despre planurile noastre de viitor și ne-am convins că relația dintre noi este una care se bazează pe înțelegere reciprocă. Considerăm că este important să colaborăm cu acele companii care împărtășesc aceleași valori cu noi, iar din acest motiv ne bucurăm de această oportunitate.”

Tradiția susținută a Razer de a colabora cu practicanții sporturilor electronice a dus la dezvoltarea unora dintre cele mai populare tastaturi, mouse-uri și căști de gaming din lume. Printre acestea se numără Razer BlackWidow V2, cea mai avansată tastatură mecanică de gaming, Razer DeathAdder Elite, cel mai nou membru al celei mai bine vândute familii de mouse-uri de gaming și iconicele căști Razer Kraken V2. Toate produsele dezvoltate în colaborare cu sportivii electronici demonstrează că Razer rămâne fidel mottoului său: For Gamers. By Gamers.

Pentru mai multe informații despre Team Razer, vizitați https://www2.razerzone.com/team.

Despre Razer:

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial. Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice. Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante, laptop-urile de gaming Blade și telefonul mobil Razer Phone.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 40 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer zGold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume, care permite achiziționarea de bunuri virtuale și obiecte digitale din peste 2500 de jocuri video.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la San Francisco și al doilea în Singapore, Razer are nouă birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong

(Cod: 1337).

Despre TEAM KINGUIN:

Team Kinguin a fost înființat în 2015 propunându-și să extindă scena sporturilor electronice în Polonia. De atunci ne-am continuat drumul, oferind sprijinul necesar celor mai bune echipe de sporturi electronice din Polonia pentru a putea concura la nivel mondial, dar și suportul necesar pentru a dezvolta tinerele talente prin programul nostru academic. Team Kinguin își va continua planurile prin deschiderea unui Centru de Performanță pentru eSports în Varșovia, în cadrul căruia jucătorii vor avea la dispoziție toate uneltele necesare pentru a putea ajunge la următorul nivel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *