85% din relationarea cu clientul va fi efectuata fara a interactiona cu niciun om pana in 2020, prevede un studiu condus de Gartner. Gigantii din eCommerce precum Amazon, Walmart si eBay au abordat acesta tehnologie subtil, imbunatatind eficacitatea echipelor ce utilizeaza inteligenta artificiala.

Tips&tricks in promovarea online – tot ce trebuie sa stii despre vizibilitatea digitala

Inteligenta artificiala este unul dintre subiectele dezbatute la TeCOMM eCommerce Conference&Expo, evenimentul premium in comertul electronic. TeCOMM include in cele doua zile ale evenimentului tematici de discutie precum:

 • Inteligenta Artificiala si modalitatile prin care magazinele online pot automatiza procesele
 • Marketing in era asistentei, by Google
 • Cum poti sa cresti rata de conversie atat a vizitatorilor cat si a clientilor existenti ai magazinului online
 • Cresterea profitului cat si ROI-ul generat
 • Keynote Tim ASH: Este irational! De ce vanzarea catre partea stanga a creierului nu va functiona?
 • Eficientizarea operatiunilor financiare pentru magazinele online
 • Cum sa te extinzi la nivel international si sa faci export

TeCOMM in cifre: 2 zile, 18 ore de continut premium, 6 sali de conferinta

Reprezentatii eBay, Google, Retargeting.biz, Exponea sau Citi Bank urca pe scena TeCOMM in 7-8 martie alaturi de peste 350 proprietari ai magazinelor online din Romania si profesionisti in eCommerce. Prima zi a evenimentului include prezentarile speakerilor internationali si nationali, iar cea de-a doua zi peste 15 sesiuni de workshopuri in sali paralele.

In premiera anul acesta, Tim ASH, unul dintre pionierii in optimizarea conversiilor inca de la inceputul Internetului si declarat de Forbes in top 10 marketeri online din lume va sustine in prima zi TeCOMM prezentarea axata pe vanzarea in online. Profesionistii in marketing online vor participa in exclusivitate si la Masterclass-ul axat pe Conversii in Comertul electronic sustinut de Tim ASH.  In cadrul acestuia, participantii invata:

 • Cum sa obtii feedback in timp real de la vizitatorii magazinului online;Greseli de evitat in pagina principala a magazinului online: homepage, search results, category, product detail si checkout;
 • Provocarile comertului online pe mobil si cum ar trebui abordate;
 • Cum structurezi categoriile si produsele in magazinul online pentru a maximiza vanzarile;
 • Tehnici pentru scaderea ratei de abandon a cosului de cumparaturi;
 • Folosirea automatizarilor de marketing pentru a oferi suport clientilor in experienta de cumparare;
 • Personalizarea si oferirea de experiente adaptate fiecarui client in parte;
 • Tehnici offline si contactare directa pentru amplificarea vanzarilor din online;
 • Cum creezi audiente similare pe baza clientilor existenti;

 

Speaker principal la numeroase conferinte din intreaga lume, Tim ASH este si autor al bestseller-ului Landing Page Optimization: The Definitive Guide to Testing and Tuning for Conversions.

Eficientizarea operatiunilor financiare pentru magazinele online

Piotr Tyminski – EMEA Digital Head @ Citi Commercial Bank este prezent in cadrul conferintei plenare de la TeCOMM unde va discuta despre Eficientizarea operatiunilor financiare pentru magazinele online. Piotr si-a inceput activitatea in cadrul Citi in anul 1999, avand mai multe functii in cadrul departamentelor Clienti Institutionali si Persoane Fizice. Citi Bank isi propune a fi cea mai buna banca digitala pentru clientii sai, Piotr venind in completarea acestei aspiratii in cadrul functiei de Director pentru Divizia Commercial Bank, departamentul Servicii Digitale pentru EMEA.

Pe scena TeCOMM, pe 7 martie, urca si Bogdan Colceriu, Founding Manager in cadrul Frisbo. Bogdan are o experienta notabila in antreprenoriat, punand bazele companiilor de renume Trilulilu – cea mai importanta platforma de videostreaming din Romania si Okian.

Intre 7-8 martie, la Radisson Blu Hotel***** din Bucuresti, isi dau intalnire peste 350 de proprietari ai magazinelor online si profesionisti in comertul electronic. In cele doua zile, evenimentul include 18 ore de continut premium in  6 sali de conferinta.

Companiile care sprijina si contribuie la industria de eCommerce sunt:

Powered by: Retargeting.biz

Premium Partener: Citi

Gold Partener: Exponea

Official Car: Midocar

Partners: DHL, proClick, ContentSpeed, Moloso, Frisbo, IAgency, Baboon, DWF, Plăți Online, Livrări Online

Recommended Payment Processor: Netopia Mobil Pay

Supported by: Mready, MxHost, Profitshare, Conectoo, Gomag, Online Mastery, Netlogiq, Brand Mentions, Conectiv SEO, Mobila Dalin, Caracteristic, Mindshop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *