Certificarea de Conformitate OpenFlow reprezinta cea mai inalta garantie actuala pentru orice echipament de retea proiectat pentru utilizare SDN.

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunţa acordarea distincţiei OpenFlow V1.3 pentru switch-urile avansate Allied Telesis Gigabit Layer 3 din seria x930, echipamente care se afla in portofoliul ELKO Romania. Astfel, aceste modele vor beneficia de o pozitie privilegiata in Registrul de Produse cu Conformitate Certificata OpenFlow.

“In calitate de lider global pentru produse, solutii si servicii de infrastructura de retea, sustinem standardizarea pe scara larga a tehnologiei SDN, astfel incat clientii nostri actuali si viitori sa poata dezvolta si instala solutii SDN superioare. Continuam sa depunem eforturi pentru dezvoltarea unei noi generatii de tehnologii pentru retea, iar aceasta certificare reprezinta un pas important in acest proces”, a declarat Seiichiro Sato, Senior Vice President, Global Marketing Allied Telesis.

Registrul de Produse Certificate OpenFlow al ONF ofera in timp real o lista cu toate produsele care respecta specificatiile de conformitate OpenFlow. Pentru incadrarea in registru, produsele trebuie sa respecte specificatiile atat din punctul de vedere hardware, cat si software, precum si sa parcurga o serie de teste riguroase in laboratoarele de certificare ONF.

 

Astfel, Allied Telesis demonstreaza dedicare in furnizarea de solutii de retea pentru afaceri, care asigura un nivel ridicat de performanta şi de fiabilitate si garanteaza compatibilitatea cu o gama tot mai vasta de solutii SDN (Software-Defined Networking). OpenFlow este primul standard SDN si reprezinta un element vital pentru orice retea de acest gen. Toate testele de conformitate sunt efectuate de laboratoare de testare independente acreditate, care ofera atat o validare impartiala, cat si o aprobare ONF.

Prevazute cu sistemul de operare AlliedWare Plus™ si tehnologiile Autonomous Management Framework™ (AMF) si Autonomous Wave Control™ (AWC), seria de switch-uri X permite organizatiilor sa construiasca o noua generatie de retele, extrem de inteligente, stabile si sigure, beneficiind totodata de solutii simple pentru administrare si control, astfel incat sa isi imbunatateasca eficienta operationala, simultan cu reducerea costurilor de operare. Switch-urile din seria x930 sunt disponibile in versiuni cu 24 si 48 porturi, cu porturi Uplink de 10 si 40 Gigabit, incluzand si suport Virtual Chassis Stacking (VCStack™), pentru a obtine o latime de banda stivuita de pana la 160Gbps pe switch.


Despre Allied Telesis, Inc.

De aproape 30 ani, Allied Telesis ofera solutii inteligente de conectivitate pentru orice domeniu de activitate, de la companii si pana la proiectele de infrastructura esentiale prezente pe tot cuprinsul globului.

Intr-o lume care tinde catre Orase Inteligente si Internetul Lucurilor (Internet of Things – IoT), retelele trebuie sa evolueze rapid pentru a respecta noile cerinte. Tehnologiile avansate dezvoltate de Allied Telesis, precum Autonomous Management Framework™ (AMF) si Enterprise SDN, garanteaza ca retelele tin pasul cu evolutia ecosistemului, furnizand solutii eficiente si sigure oamenilor, organizatiilor si “lucrurilor” – atat in prezent, cat si in viitor.

Allied Telesis este un producator recunoscut pentru inovarea modului in care sunt furnizate si administrate serviciile si aplicatiile, oferind valoare adaugata cu costuri de operare scazute. Vizitati-ne online la alliedtelesis.com.

Despre Grupul ELKO si ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse si solutii IT din regiune, reprezentand 210 de producatori si oferind o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 7700 de companii, producatori de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de tari in Europa si Asia Centrala. Cifra de afaceri a grupului in 2016 s-a ridicat la 1460 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *