Cu o experiență de peste 60 de ani în domeniul cablurilor electrice, Lapp Group asigură o funcționalitate a afacerii dvs. fără griji. Inovația, calitatea fără compromisuri și expertiza în domeniu recomandă compania că fiind partenerul de încredere pentru furnizarea de cabluri și accesorii în diferite domenii.
Concurs Lapp Romania
Concurs Lapp Romania

În perioada martie 2018 – februarie 2019, Lapp România vă oferă o campanie inedită legata de suita de produse ÖLFLEX! Campania în care tu NU trebuie să faci ”nimic”! Mai precis, clienții Lapp România, persoane juridice, sunt invitați să comande produse din cadrul brandurilor Lapp Group. Fiecare brand valorează 8 puncte, iar participanții la acest concurs trebuie să achiziționeze un minumum de patru branduri. Cadoul se primește atunci când clientul adună minimum 32 puncte. Acesta constă în produse pentru Home Spa oferite de Lapp Romania.

În perioada 01.02.2018 – 30.04.2018, toți clienții noi care ating pragul de 1.000 euro (fără TVA inclus) prin plasarea de comenzi individuale sau prin cumularea de comenzi plasate din suita de produse ÖLFLEX® primesc gratuit un voucher la un centru SPA la alegerea clientului, plus un clește Lapp Basic Strip. Voucherul la centrul SPA poate fi folosit pentru toată familia – doi adulți și doi copii – cu condiția că valoarea voucherului să nu depășească 50 euro.

Regulamentul campaniei poate fi consultat pe site-ul companiei Lapp Kabel România: www.lappkabel.ro.

Brandul focus Lapp în perioada martie-aprilie 2018: ÖLFLEX®

În 1959, ÖLFLEX® a fost primul cablu de control care a fost proiectat cu fire codate pe culoare şi, în acelaşi timp, a fost primul cablu marcat pe plan global. Astăzi, cablurile ÖLFLEX® de forță şi comandă sunt unele dintre cele mai folosite în toată lumea.

Proprietăți ale cablurilor ÖLFLEX:

– Flexibile, rezistente la ulei şi aplicabile universal

– Îndeplinesc cele mai solicitante cerinţe pentru proprietăţile electrice şi mecanice

– O gamă vastă pentru toate condiţiile de mediu, incluzând umiditate/mediu uscat, EMC, interior/ exterior, intervale extreme de temperaturi etc.

– Potrivit pentru conexiuni fixate sau lanţuri de alimentare energie

– Nu conțin halogen, iar produsele sunt disponibile cu licenţe internaţionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *