Toata lumea a auzit de Vama Veche, de aceasta statiune a litoralului romanesc, un nume preluat si de o trupa de muzica de altfel, inspirat din trairile pe care le poti avea in acest loc de pe litoralul Marii Negre. In esenta, definitia acestui loc ar putea fi data de cuvantul libertate, pentru ca asa te simti aici, liber. Fie ca vrei sa vezi si tu cum e in celebra Vama, sau vrei sa revii aici, vezi oferte 2018 Vama Veche la Filadelfia Turism.

Vama Veche inseamna libertate, inseamna tinerete, dar este ceva diferit fata de Costinesti de exemplu. In orice caz, nu are rost sa vii cu familia aici, pentru ca este un loc plin de tineri, desi sunt si exceptii, bineinteles. Se spune ca Vama arata cu totul diferit in trecut si ca acum s-a stricat. Candva, era doar un sat de la malul Marii Negre in care se adunau cei care ascultau muzica rock. Depinde de punctul de vedere al fiecaruia, insa acest loc a fost intotdeauna deosebit, diferit si asa este si acum.

Cand ajungi aici, vei observa ca este o statiunie nebuna din punct de vedere al distractiei. Inca mai sunt si rockeri, dar vei gasi aici distractie de orice tip. Chiar si la rasaritul soarelui, vei vedea tineri care danseaza fara sa le pese ca i-ar observa cineva, pentru ca aici nimeni nu se va uita cu ochi mirati daca te vede dansand pe nisip, chiar si la prima ora a diminetii.

La fel, daca ai chef sa te saruti pasional cu perechea ta sau cu o persoana cu care flirtezi, aici nu se va uita nimeni ciudat. E o statiune mai libertina decat toate celelalte. Concertele le poti urmari direct de pe plaja, in timp ce iti savurezi bautura, stand pe nisip. Muzica e la ea acasa aici in genuri ca rock, jaz, folk sau rap.

Vino si tu in Vama Veche sa traiesti ceva diferit! Alege din oferte 2018 Vama Veche si experimenteaza distractia la ea acasa! Gasesti aceste oferte si multe altele la agentia de turism Filadelfia Turism. Trebuie macar o data in viata sa vezi cum e in Vama, pentru ca doar atunci vei intelege de ce e atat de apreciata aceasta statiune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *