Oferta este valabilă pentru orice abonament Spotify Premium achiziționat din PlayStation Store pe PlayStation 4 înainte de 10 octombrie 2018

București, 10 aprilie 2018: Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) anunță că membrii PlayStation Plus care optează pentru Spotify Premium direct din secțiunea PlayStation Store a consolei PlayStation 4 (PS4) până pe 10 octombrie 2018 vor primi o reducere de 10% din prețul întreg al abonamentului pentru acest serviciu de muzică prin streaming.

Oferta este disponibilă de astăzi, iar reducerea va fi aplicată abonamentului lunar recurent Spotify Premium pe toată perioada activă a subscripției PlayStation Plus.

Mai multe beneficii pentru membrii PlayStation Plus

Pentru jucătorii cu PlayStation Plus care au deja un abonament Spotify Premium achiziționat din PlayStation Store, reducerea de 10% va fi aplicată automat la următoarea facturare.

Ceilalți membri PlayStation Plus se pot bucura de ofertă prin achiziționarea unei subscripții Spotify Premium din secțiunea PlayStation Store a PS4 înainte de 10 octombrie 2018iii.

Spotify, disponibil prin aplicația PlayStation Music

  • Spotify Premium oferă o experiență audio de înaltă calitate, fără reclame, acces la o colecție impresionantă de muzică, fără limitări în audiția pieselor preferate, inclusiv posibilitatea de a asculta pe dispozitivele mobile fără o conexiune activă la internet.
  • Jucătorii pot asculta pePS4 orice melodie, album sau playlist, chiar și muzica deja selecționată pentru jocuri precum Gran Turismo Sport, Shadow of the Colossus, sau FIFA 18, inclusiv sub formă de fundal sonor în timpul sesiunilor de gaming.
  • Accesul la playlist-uri se poate realiza prin apăsarea butonului PlayStation de pe controller, în timpul rulării jocurilor preferate, sau prin aplicația Spotify pentru dispozitivele mobile.
  • Prin conectarea conturilor Spotify și PlayStation Network, jucătorii se pot bucura de playlist-urile preferate direct pe propria consolă

Despre Sony Interactive Entertainment

Lider global în entertainment-ul intreractiv și digital, Sony Interactive Entertainment (SIE) este responsabil pentru brandul și gama de produse și servicii PlayStation®. PlayStation a reprezentat inovația pe piața de profil încă de la lansarea versiunii originale PlayStation în Japonia, în anul 1994. Gama de produse și servicii PlayStation® include PlayStation®4, PlayStation®VR, PlayStation®Vita, PlayStation®3, PlayStation™Store, PlayStation®Plus, PlayStation™Video, PlayStation™Music, PlayStation™Now, PlayStation™Vue, dar și titlurile PlayStation dezvoltate de Studiourile SIE Worldwide. Cu sediul San Mateo, California, SIE este o subsidiară deținută integral de către Sony Corporation și are birouri în California, Londra și Tokyo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *