TP-Link, furnizor global de echipamente de rețea pentru utilizatorii individuali și mediul de afaceri, își extinde portofoliul de produse cu routerele Wi-Fi Archer C3150 V2Archer C50, routerul portabil M7200 și range extenderul RE270K. Noile produse aduc o putere mai mare a semnalului rețelei și o flexibilitate mai mare în ceea ce privește conectivitatea, dar și tehnologie inteligentă de top.

Routerul TP Link Archer Gigabit MU-MIMO AC3150 V2

Routerul AC3150 V2 oferă utilizatorilor viteze Wi-Fi de până la 3150 Mbps în cele două benzi de  frecvență de 2,4 și 5 GHz. Având un procesor dual-core tactat la 1.4 GHz, dispozitivul beneficiază de puterea de procesare necesară pentru susținerea unor tehnologii ca MU-MIMO (Multi-User MIMO) și Broadcom NitroQAM (1024-QAM) cu 4 Streamuri ce permite un flux de date transferate cu 25% mai mare.

Archer C3150 V2 este dotat cu patru antene dual-band performante și cu amplificatoare puternice care creează un semnal stabil și extins. Cu tehnologia Beamforming, transmisia Wi-Fi este direcționată către dispozitivele conectate, concentrând astfel semnalul acolo unde e cea mai mare nevoie de el. Astfel, se obține o conexiune Wi-Fi rapidă și stabilă în fiecare loc din casă.

În plus, AC3150 V2 este dotat și cu tehnologia dinamică Smart Connect care permite dispozitivelor conectate să folosească cea mai liberă bandă, iar opțiunea Airtime Fairness împiedică dispozitivele mai vechi să limiteze banda.

Transferul de date devine ceva simplu cu Archer C3150 V2. Dotat cu porturi USB 2.0 și 3.0, routerul asigură un transfer de mare viteză al informațiilor în cazul conectării unui hard extern. Facilitatea Link Aggregation dublează vitezele de conectare la un dispozitiv de stocare extern pentru un streaming mai rapid și pentru backup-uri eficiente, prin combinarea a două din cele patru porturi LAN Gigabit, ceea ce oferă viteze combinate de Ethernet de până la 2 Gbps pe dispozitivele NAS.

Indiferent dacă utilizatorii vor prefera aplicația Tether sau interfața web intuitivă de adminstrare, Archer C3150 V2 se poate configura în doar câteva minute. Cu Tether App  se pot gestiona setările rețelei, inclusiv control parental și preferințele pentru partajarea fișierelor media, de pe orice dispozitiv Android și iOS. În plus, nu este nevoie de un dispozitiv separat de securitate pentru protecția rețelei pentru că TP-Link HomeCare oferit de Trend Micro asigură antivirus, control parental și QoS.

Routerul TP-Link Archer C50

Cu suport pentru standardul 802.11ac, routerul Archer C50 oferă conexiuni simultane în frecvența de 2,4 GHz (300Mbps) și în frecvența de 5 GHz (867Mbps) pentru un total de bandă disponibilă de 1,2 Gbps. Astfel, dispozitivul este ideal pentru streaming HD fără întreruperi, jocuri online și alte aplicații care necesită trafic intens.

Designul inovator încorporează patru antene externe care îmbunătățesc calitatea conexiunii și o fac mai stabilă prin reducerea interferențelor. În plus, amplificatoarele wireless măresc puterea de emisie și asigură o acoperire Wi-Fi optimă.

Configurarea routerului și administrarea rețelei se poate face simplu cu aplicația TP-Link Tether, atât de pe dispozitive iOS cât și Android.

Routerul portabil TP-Link M7200

Routerul portabil M7200 suportă partajarea conexiunii 4G/3G pentru până la 10 dispozitive conectate simultan, iar bateria cu o capacitate de 2.000 mAh oferă o autonomie de până la 8 ore. M7200 suportă cele mai recente rețele 4G FDD/TDD-LTE, oferind un sistem Wi-Fi convenabil în majoritatea țărilor și regiunilor. Aceasta îl face un router extrem de versatil, potrivit pentru călătorii sau deplasări.

TP-Link M7200 este ușor de  configurat, iar designul compact și simplu de utilizat (utilizatorii trebuie doar să introducă o cartelă SIM, apoi să pornească dispozitivul) îl transformă într-un accesoriu comod și util. În plus, aplicația tpMiFi permite accesul și gestiunea conexiunii de internet și a dispozitivelor conectate.

Range extenderul TP-Link RE270K

RE270K este un range extender din gama Smart Home, care extinde semnalul Wi-Fi, elimină zonele cu semnal slab și, în același timp, poate funcționa și ca priză inteligentă care permite controlul dispozitivelor de la distanță cu ajutorul aplicației Kasa.

Dispozitivul poate funcționa pe două benzi de frecvență de 2.4 GHz (cu viteze de până la 300 Mbps) și 5 GHz (cu viteze de până la 433 Mbps). Când este asociat cu Amazon Alexa, range extender-ul poate primi comenzi vocale pentru a controla dispozitive electronice și electrocasnice conectate la priza inteligentă încorporată.

TP-Link RE270K funcționează cu orice router sau access point. Portul pentru conexiunea Gigabit Ethernet oferă și posibilitatea conexiunii cu fir pentru diverse dispozitive cum ar fi consolele de joc sau televizoarele. Aplicația multifuncțională Kasa permite gestionarea prizei inteligente, gestionarea rețelei și localizare precisă. Kasa poate gestiona toate prizele inteligente direct de pe dispozitivul mobil, pentru a putea urmări cu ușurință toate dispozitivele conectate, iar funcția Location Assistant va ajuta utilizatorii să plaseze range extender-ul în locul ideal pentru cel mai bun semnal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *