Am o firma de consultanta extrem de profitabila. Angajatii mei sunt oameni deosebiti. Sunt muncitori si devotati, insa, in acelsi timp, sunt oameni de calitate. Nu suntem o firma in care relatia angajator angajat este una sobra. Pe langa munca, am stiut intotdeauna sa creez o atmosfera relaxanta la birou. Consider ca angajatii relaxati si fericiti dau randament mult mai bun. Nu am spus eu asta, ci multi specialisti internationali in domeniul HR. Le-am creat oamenilor mei conditii optime de munca, dar si de relaxare in cele 8 ore pe care le petrec la birou. Rezultatele nu au intaraziat sa apara. Dupa doar un an de la deschiderea firmei, am reusit sa luam premiul pentru cel mai bun debut in domeniul companiilor de consultanta. Normal ca am fost in al noualea cer. M-am sfatuit cu asistentul meu si am hotarat sa ne rasplatim angajatii.

ceas-barbatesc-philip-watch-blaze-r8271665003

Am organizat o mare petrecere la un restaurant renumit din oras. Pe langa meniuri de cinci stele si muzica de cea mai buna calitate am hotarat ca, celor mai buni dintre angajati, sa le dau niste premii deosebite. M-am gandit ca surpriza sa fie un cec substantial si niste cadouri pe care sa le aiba amintire de la mine. Am hotarat sa le cumpar niste ceasuri de calitate pe care sa le poarte cu drag. Am intrat pe cel mai bun magazin online unde gasesc astfel de accesorii pentru angajatii si angajatele mele, adica Ceasmania.ro. Ca sa nu se supere, am luat cate trei ceasuri dama Loisir, extrem de delicate si usor de asortat, pentru cele trei angajate model. Pentru cei doi angajati cu rezultate maxime, am luat doua ceasuri barbati Sekonda, foarte elegante si potrivite pentru birou.

ceas-de-dama-placat-cu-aur-roz-de-18k-loisir-flowerbomb-11l65-00186

Ce pot sa spun mai mult decat ca agajatii mei au fost foarte impresionati. Chiar nu se asteptau ca un sef sa le rasplateasca munca atat de frumos. Au fost extrem de emotionati. Si pentru ca nimeni sa nu se supere, si cei care nu au avut rezultatele celor cinci au primite premii de consolare si de motivare. Pot sa spun ca am cei mai fericiti angajati din lume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *