In sfarsit ai reusit sa iti schimbi telefonul si nu vrei ca si acesta sa aiba soarta celui vechi? Plin de zgarieturi sau sticla ecranului sparta? Poate ca ar fi cazul ca de acesta sa ai mai multa grija si sa il protejezi cum trebuie cu folii de sticla si huse dedicate.

Telefoanele sau tabletele intradevar odata cu evolutia tehnologiei si nevoilor oamenilor au fost construite sa fie din ce in ce mai rezistente dar nu si indestructibile, aparitia zgarieturilor fiind inevitabila chiar si dupa o saptamana de folosire. Majoritatea dintre noi ne atasam destul de mult de gadget-uri si ne dorim sa le pastram intr-o stare cat mai buna daca nu chiar impecabila.

Desi par destul de banale foliile de sticla sau husele sunt absolut necesare in special daca sunt si de calitate. O proasta calitate a unei folii de sticla de exemplu poate afecta reactia touch-ului la atingerea ecranului dar si vizibilitatea acestuia. Daca vorbim despre huse ar fi bine ca acestea sa fie concepute special anti-soc, deoarece chiar daca in urma unei cazaturi, fizic telefonul nu pateste nimic, pot fi afectate componentele interioare ale acestuia deci in consecinta defectarea totala a telefonului sau probleme cu softul.

Alegeti intotdeauna produse de calitate iar pentru asta va invit sa accesati site-ul celor de la Magline.ro pentru a-ti alege produsul dorit dintr-o gama variata de accesorii de protectie si nu numai. Nu uitati sa optati pentru produsele compatibile 100% si dedicate deoarece in cazul unei folii poate sa nu acopere complet sau sa iasa din ecran iar in cazul huselor acestea trebuie sa se muleze perfect pentru a nu lasa praful sa intre si astfel se va evita aparitia zgarieturilor fine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *