Xerox Iridesse Production Press Base (1)

BUCURESTI, 10 mai 2018 – Xerox, compania care a inventat copiatorul, imprimarea cu tehnologie laser si imprimarea la cerere, anunta inca o premiera in industria imprimarii – o presa color de mare viteza, cu sase statii, care combina imprimarea in patru culori cu pana la doua tonere speciale, dintr-o singura trecere. Presa de productie Xerox Iridesse™ este singura presa digitala care poate imprima folosind toner in nuante metalizate de auriu sau argintiu, CMYK si toner transparent sau alb dintr-o singura trecere, oferindu-le furnizorilor de servicii de imprimare un avantaj urias pe piata competitiva a imprimarii digitale de productie.

„Iridesse poate face lucruri pe care nicio alta presa de productie digitala nu le poate produce, dar ceea ce poate face pentru clientii nostri este cel mai important”, a declarat Ragni Mehta, vicepresedinte si general manager, Cut Sheet Business, Xerox. „Am creat aceasta presa pentru a putea adauga efecte speciale digitale la costuri accesibile si in cadrul unor fluxuri de lucru simplificate, astfel incat clientii nostri sa poata profita de oportunitatile pe care le ofera piata si sa isi dezvolte business-ul”.

Iridesse elimina nevoia folosirii mai multor prese si procese, care sunt necesare in mod obisnuit pentru adaugarea de efecte de imprimare, sporind capacitatea de productie si profitul clientilor. Conform Keypoint Intelligence-InfoTrends, adaugarea de efecte speciale digitale poate avea ca rezultat o amortizare rapida a investitiei initiale, deoarece marjele de profit ale furnizorilor de servicii de imprimare se pot situa intre 50-400%1.

„Capacitatea de productie si functiile oferite de Iridesse – printre care se numara imprimarea dintr-o singura trecere, automatizarea fluxurilor de lucru pentru adaugarea efectelor metalice si lacuite, precum si tehnologia de control al calitatii – reprezinta un factor important de diferentiere pentru Xerox si un avantaj competitiv pentru furnizorii de servicii de imprimare”, explica Ron Gilboa, directorul grupului Technology Technology, Keypoint Intelligence-InfoTrends.

Multumita celor doua statii inline pentru toner special, clientii pot crea aplicatii originale cu spot colors, efecte in degradé cu tonere metalice sau mixte, precum si alte efecte speciale. Tonerele metalice in nuante de auriu si argintiu pot fi folosite individual sau stratificate, sub sau peste suprafetele imprimate CMYK pentru a crea palete unice in culori irizate. De asemenea, se poate adauga un strat de toner pentru oferi imprimarii un plus de textura.

Xerox_Iridesse_Production_Press

Niciun designer? Nicio problema

Fluxurile de lucru incorporate in Xerox FreeFlow® Core le permit furnizorilor de servicii de imprimare sa pregateasca in mod automat textele si graficele dorite pentru imprimarea cu toner metalic, fara a fi nevoie de editarea fisierelor sursa. Simplu si rapid, fara a fi nevoie de interventia unui designer grafic.

Presa Xerox Iridesse poate imprima la viteze de pana la 120 de pagini pe minut, pe media cu grosimi de 52 – 400 gsm. Functiile presei mai includ:

  • Procesul care foloseste tonerul High Definition Emulsion Aggregate (HD EA) ofera o dimensiune optima a particulelor, cu aspect mat, in nuante omogene si detalii fine.
  • Serverul de imprimare Xerox EX-P 6 by Fiery®le permite clientilor sa creeze fluxuri de lucru personalizate pentru aplicatii metalice cu ajutorul functiilor avansate de RIP si al instrumentelor pentru managementul culorii.
  • Este disponibila o gama larga de optiuni de finisare, printre care se numara noul Xerox Crease Trimmer si modulele Xerox Production Ready Booklet Maker Finisher si Xerox SquareFold Trimmer.

 

Disponibilitate

Presa de productie Iridesse va putea fi comandata incepand cu 9 mai 2018. Va rugam sa verficati disponibilitatea presei in regiunea dumneavoastra cu un reprezentant Xerox.

1 Keypoint Intelligence-InfoTrends, “Dincolo de CMYK: Folosirea efectelor speciale in imprimarea digitala,” 2016

Despre Xerox
Xerox este unul dintre liderii tehnologiei care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. La Xerox, intelegem care este esenta transmiterii informatiei si toate formele pe care le ia aceasta. Sustinem integrarea hartiei cu mediul digital. Ne-am adaptat cu succes la cerinta in crestere pentru mobilitate si la nevoia interconectarii sferei profesionale cu cea personala. In fiecare zi, tehnologiile noastre inovatoare de imprimare si solutiile inteligente pentru locul de munca ajuta utilizatorii sa comunice si sa lucreze mai eficient. Aflati mai multe pe www.xerox.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *