Unsprezece zile de promoții pentru hardware, jocuri, servicii, periferice și multe altele, începând cu 8 iunie

București, 30 mai 2018 – Sony Interactive Entertainment (SIE) anunță reduceri semnificative la software, hardware și servicii PlayStation în cadrul campaniei Days of Play. Aceasta se va desfășura la nivel global între 8 și 18 iunie, iar ediția din acest an va aduce un PlayStation 4 în ediție limitată Days of Play. Înfățișând simbolurile iconice PlayStation în auriu, consola PS4 500GB HDD conține și un controller wireless DUALSHOCK4.

Pe perioada campaniei Days of Play vor fi disponibile reduceri semnificative pentru jocuri PS4 AAA dezvoltate de Sony Interactive Entertainment Worldwide Studios, precum Horizon Zero Dawn, Shadow of the Colossus, și God of War, titlu first party PS4 cu vânzări record, precum și pentru jocuri third party: Call of Duty: WWII (Activision), Far Cry 5 (Ubisoft), Assassin’s Creed Origins (Ubisoft) și Grand Theft Auto V (Rockstar Games).

În plus, kit-ul PlayStationVR (PS VR) – ce include echipamentul necesar pentru o experiență intensă de gaming – va fi inclus în promoții împreună cu software PS VR, printre care jocurile SIE WWS Farpoint și Starblood Arena.

Reducerile se vor aplica mai multor produse și servicii PlayStation, printre care PlayStation Plus (PS Plus).

Este minunat să avem ediția 2018 a campaniei Days of Play. Dorința noastră este să mulțumim fanii – asigurându-ne că au șansa de a juca cele mai noi blockbuster-uri sau de a se bucura de experiențe complet noi sau îmbunătățite pe PlayStation. În acest an, campania aduce mai multe produse PlayStation oferite la un preț redus de către parteneri, alături de lansarea unui PS4 în ediție limitată, conceput special pentru Days of Play. Comunitatea pasionată este cea care face PlayStation cea mai bună destinație de gaming, iar Days of Play reprezintă modalitatea noastră de a ajuta oamenii să descopere experiențe noi și să joace mai mult”, a declarat Jim Ryan, Deputy President și Head of Global Sales & Marketing, SIE.

 

Reducerile pentru hardware, bundle-uri și accesorii din Europa, Australia și Noua Zeelandă includ:

  • PS4 500 GB ediție limitată Days of Play 1.399 lei, preț recomandat, în rețeaua partenerilor
  • Kit PSVR Starter Pack și bundle-uri software 1.199 lei, preț recomandat, în rețeaua partenerilor
  • DUALSHOCK4 și DUALSHOCK4 în ediție limitată de la 199 lei, preț recomandat, în rețeaua partenerilor
  • Căști wireless Gold și Platinum Wireless de la 279.99 lei, preț recomandat, în rețeaua partenerilor

Reducerile pentru jocuri PS4 AAA PS4, SIE WWS, incluse în campania Days of Play din Europa, Australia și Noua Zeelandă:

  • God of War 239 lei, preț recomandat, în rețeaua partenerilor
  • GT Sport 99 lei, preț recomandat, în rețeaua partenerilor
  • Shadow of Colossus 99 lei, preț recomandat, în rețeaua partenerilor
  • Uncharted Lost Legacy 99 lei, preț recomandat, în rețeaua partenerilor
  • Horizon Complete Edition 139 lei, preț recomandat, în rețeaua partenerilor
  • Uncharted 4 99 lei , preț recomandat, în rețeaua partenerilor

Urmăriți www.playstation.com/daysofplay pentru informații legate de ofertele disponibile.

FINAL

Despre Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment (SIE), este lider global pe piața divertismentului interactiv și digital, prin intermediul brandului PlayStation și produselor și serviciilor oferite sub acesta. PlayStation a reprezentat inovația pe piața de entertainment încă de la lansarea versiunii originale PlayStation în Japonia, în anul 1994. Gama de produse și servicii PlayStation include PlayStation 4, PlayStation VR, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation Store, PlayStation Plus, PlayStation Video, PlayStation Music, PlayStation Now, PlayStation Vue, dar și titlurile PlayStation dezvoltate de Studiourile SIE Worldwide. Cu sediul în San Mateo, California, SIE este o subsidiară deținută integral de către Sony Corporation, cu funcții globale și sedii regionale în California, Londra și Tokyo.

“PlayStation” și logo-ul SIE Diamond sunt mărci înregistrate Sony Interactive Entertainment Inc. “SONY” este o marcă înregistrată a aceleiași companii. Toate celelalte mărci aparțin proprietarilor lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *