Mio Spirit 7700 LM încorporează un sistem de asistență la parcare

Sistemul de navigație se fixează pe un suport magnetic activ, la care se poate încărca

București, 07 iunie 2018 – Mio Technology, liderul pieței autohtone de dispozitive GPS, parte a companiei MiTAC International Corp., anunță disponibilitatea pe piața locală a sistemului de navigație Mio Spirit 7700 LM, ce beneficiază de hărți TomTom cu actualizări gratuite pe viață și are un ecran panoramic de 12,7 cm. În plus, acesta oferă informații despre limitele de viteză, cele mai bune rute, precum și asistență la parcare.

Călătorii relaxate, cu actualizări gratuite ale hărților TomTom

Datorită funcției Lifetime Map Updates, schimbările apărute pe traseu sau drumurile închise nu vor mai reprezenta o problemă pentru șoferi. Sistemul de navigație Mio Spirit 7700 LM poate fi conectat cu ușurință la un calculator, iar prin intermediul software-ului MioMore Desktop, utilizatorii vor fi mereu înștiințați atunci când va apărea o nouă actualizare.

Suport magnetic ușor de folosit

Sistemul de navigație Mio Spirit 7700 LM este conceput să fie eficient și ușor de utilizat, în special în timpul conducerii. Astfel, dispozitivul se fixează pe parbriz printr-un suport magnetic activ, astfel încât montarea și demontarea acestuia se realizează rapid și ușor. În plus, sistemul de navigație se poate încărca atât prin suportul magnetic, cât și prin portul micro USB.

Vizualizări 3D ale intersecțiilor și ghidare vocală

Mio Spirit 7700 LM încorporează sistemul Mio de ghidare pe banda de rulare, precum și funcții de vizualizare 3D ale intersecțiilor, pentru o experiență cât mai plăcută la volan. Prin intermediul acestui dispozitiv, șoferii vor fi informați din timp cu privire la aspectul traseului și vor fi ghidați la momentul potrivit pe banda corespunzătoare de deplasare. În plus, Mio Spirit 7700 LM încorporează funcția de anunțare vocală a străzilor pentru a nu distrage atenția utilizatorilor de la drum și a evita astfel situații periculoase.

Parking assistance

Sistemul de navigație oferă asistență atât pe drum, cât și la parcare, informând utilizatorul cu 1 km înainte de a ajunge la destinație despre locurile de parcare disponibile. De asemenea, ulterior, dispozitivul indică utilizatorului locul în care a fost lăsat autovehicului. În acest mod, găsirea unui loc de parcare în destinații noi sau necunoscute nu mai reprezintă o problemă pentru utilizatorii care sunt plecați în vacanțe, spre exemplu.

LearnMe Pro și IQ Routes

Pe măsură ce este utilizat, sistemul de navigație Mio Spirit 7700 LM, prin funcția LearnMe Pro, reține caracteristicile stilului de conducere ale șoferului și recomandă pe viitor trasee personalizate în funcție de acestea. În plus, cu ajutorul IQ Routes, sistemul de navigație colectează în timp real informații din trafic de la alți șoferi și optimizează traseul în baza acestora.

Camera este disponibilă în România la un preț recomandat de 649 lei.

Despre Mio Technology

Mio Technology este liderul pieței autohtone de dispozitive GPS și parte a companiei MiTAC International Corp. Mio dezvoltă şi promovează produse ce permit utilizatorilor să beneficieze de cele mai noi dezvoltări tehnologice din domeniul serviciilor mobile. Compania a fost fondată în mai 2002 şi desfășoară operațiuni pe piețele din Taiwan, China, Europa, America de Nord, Australia, Japonia şi Coreea de Sud. Mio are în prezent peste 900 de angajaţi în întreaga lume şi îşi comercializează produsele în peste 38 de ţări. http://eu.mio.com/ro_ro/

Produsele Mio sunt distribuite în România prin AROBS Transilvania Software, companie specializată în furnizarea de soluții IT, înființată la Cluj-Napoca în 1998. http://www.arobs.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *