Bucuresti, 23 august 2018 – SKIN, unic importator Nikon in Romania are placerea sa anunte lansarea aparatelor foto mirrorless in format FX de la Nikon, cu fotografiere pe intregul cadru, Z 7 si Z 6, precum si a unor obiective NIKKOR cu montura Z, prevazute cu o noua montura, cu diametru mai mare.

Prezentare generala a produselor Z 7 şi Z 6

Z 7 si Z 6 sunt echipate cu un nou senzor CMOS in format FX de la Nikon, cu fotografiere pe intregul cadru si iluminare din spate, cu functie AF in plan focal incorporata cu detectie de faza si cu cel mai recent sistem de procesare a imaginii, EXPEED 6.

Z 7 are 45,7 megapixeli efectivi si permite un interval de sensibilitati standard ISO 64–25600. In combinatie cu obiectivele NIKKOR cu montura Z, aparatul foto obtine un nivel remarcabil de claritate si de detaliu, pe toata intinderea imaginii, pana la marginile acesteia.

Z 6 este un aparat foto in format FX de uz general, cu un numar efectiv de 24,5 megapixeli si permite intervalul larg de sensibilitati standard ISO 100–51200. Cu performante superioare la sensibilitati inalte si inregistrare de filme 4K UHD pe intregul cadru, cu interpretarea tuturor pixelilor, Z 6 raspunde unei diversitati de cerinte, precum fotografierea in medii slab iluminate si inregistrarea filmelor.

Dezvoltarea gripului MB-N10

Gripul MB-N10, care este in proces de dezvoltare, va contine doi acumulatori Li-ion EN-EL15b, crescand efectiv numarul de fotografii posibile si/sau timpul de inregistrare a filmelor de aproximativ 1,8 ori. Acesta va avea acelasi nivel de rezistenta la praf si la picaturi de apa ca al aparatelor foto Z 7 si Z 6 si va putea fi incarcat prin USB, utilizand adaptorul de incarcare la curent alternativ EH-7P. Informatiile despre lansarea acestui produs vor fi anuntate la o data ulterioara.

Aparatul foto Z 7 va fi disponibil in Romania la sfarsitul lui septembrie 2018, iar Z 6 va fi disponibil la sfarsitul lui noiembrie 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *