Vine școala, așa că orarul nostru se încarcă cu și mai multe filme și seriale gata pentru a fi urmărite, a ne ține cu sufletul la gură și a ne relaxa. În primul weekend din septembrie, avem producții originale Netflix (precum sezonul 3 din Cable Girls și sezonul 2 din Marvel’s Iron Fist), dar și filme licențiate clasice, ca Safe House și The Long Way Home.

Titluri Originale Netflix:

Cable Girls: Sezonul 3 (apare pe 7 septembrie 2018)

După o tragedie, Lidia luptă cu pasiune pentru familia ei, Carlota își găsește vocea, Ángeles lucrează sub acoperire și Marga dezvăluie un talent pentru contabilitate.

Marvel’s Iron Fist: Sezonul 2 (apare pe 7 septembrie 2018)

Odată cu înfrângerea Hand, Chinatown rămâne vulnerabil în fața războaielor și Danny trebuie să protejeze străzile din New York.

Shooter: Season 3 (apare pe 7 septembrie 2018)

Atunci când un dușman dezvăluie informații despre tatăl lui Bob Lee, lunetistul veteran este atras într-o conspirație care lovește prea aproape de casă.

Stretch Armstrong & the Flex Fighters: Season 2 (apare pe 7 septembrie 2018)

Acuzați pe nedrept de atacul asupra Rook Tower, Flex Fighters trebuie să își protejeze orașul în timp ce sunt căutați. Va reuși Charter City să aibă încredere în ei din nou?

Titluri licențiate:

Safe House (apare pe 8 septembrie)

Tânărul agent CIA Matt Weston trebuie să asigure transferul unui criminal periculos dintr-o locuință deconspirată a agenției în alta mult mai sigură.

Sophie’s Choice (apare pe 8 septembrie)

Stingo locuiește în aceeași pensiune din Brooklyn, alături de imigranta poloneză Sophie și iubitul acesteia, între care au loc altercații violente.

DESPRE NETFLIX

Netflix este liderul global al rețelelor de televiziune prin internet, cu 130 de milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea fără publicitate sau angajamente.

Upload Files

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *