OPTEX, lider mondial in dezvoltarea de solutii de detectie, va invita la standul sau de anul acesta de la expoziția de solutii pentru securitate de la Essen, din Germania, care se va desfasura in perioada 25-28 septembrie.

Siguranta locuintelor si a bunurilor, a afacerilor si a marfurilor, precum si a tuturor proprietatilor in general reprezinta unul dintre elementele societatii moderne care contribuie la o calitate mai ridicata a vietii. De aceea, OPTEX continua sa depuna eforturi semnificative pentru dezvoltarea de noi tehnologii si solutii, precum si pentru imbunatatirea celor deja existente, care sa permita monitorizarea si securizarea eficienta a oricarui tip de perimetru, fie el interior sau exterior. Iar rezultatele acestor eforturi vor fi expuse din nou anul acesta pentru publicul interesat, in cadrul Expozitia de Securitate de la Essen, din Germania. Delegatii din Romania vor fi asteptati la standul 5B48 din hala 5 de Dragos Enea, reprezentatul OPTEX in Romania.

”Pentru noi, la OPTEX, securitatea si protectia bunurilor si oamenilor reprezinta factori cheie pentru imbunatatirea vietii. De aceea, ne straduim intotdeauna sa cream solutii adaptate necesitatilor si pregatite pentru viitor, motiv pentru care suntem printre cei mai buni in ceea ce facem. De asemenea, un rol foarte important pentru noi il are relatia cu partenerii, cu clientii si cu utilizatorii, de feedback-ul carora tinem intotdeauna cont in dezvoltarea de noi produse si pe care dorim sa ii punem la curent cu cele mai noi solutii OPTEX. Iar una dintre cele mai bune ocazii pentru acest lucru este Expozitia de Securitate de la Essen, din Germania, unde ii asteptam cu drag pe cei interesati sa le demonstram modul in care diferitele tehnologii de detectie utilizate de produsele noastre pot imbunatati sistemele de securitate”, a spus Dragos Enea, Customer Service Manager pentru Romania si Bulgaria la OPTEX.

La evenimentul din Essen, se vor afla reprezentanti tehnici ai OPTEX, precum si reprezentanti ai echipelor de vanzari si marketing, precum si din conducerea companiei, astfel ca acestia vor putea oferi informatii, atat in cadrul propriului stand, cat si la standul 5G30 din hala 5 al partenerului Genetec – dezvoltator de solutii VMS. Totodata, va fi prezentat noul firmware versiunea a 8-a pentru scanerele LIDAR 2D, ce introduce o zona de preavertizare cuprinsa, in functie de model, intre mai putin de 20m si 100m. Astfel, modelul RLS-3060SH asigura, de exemplu, o zona de preavertizare cu detectie la 50m in modul orizontal si 100m (50m de fiecare parte) in modul vertical. Vor fi organizate demonstratii cu versiunile compacte ale scanerelor LIDAR 2D, potrivite pentru utilizare la interior si la exterior, precum si cu turnurile pre-asamblate si cu senzorii de raza lunga PoE/IP, ce suporta integrare cu platforme VMS si PSIM, inclusiv ela-soft.

Mai mult de atat, va fi expusa noua serie Shield PIR, formata dintr-un model volumetric cu acoperire la 900 si raza de 12m si nu mai putin de 12 modele de tip cortina – toate prevazute cu un design versatil, ce include mai multe optiuni de carcase. Pe langa acestea, va fi prezenta si noua serie WXI de echipamente de detectie cu tehnologie PIR la 1800, ce urmeaza a fi lansata in curand in Europa. Iar pentru demonstrarea capabilitatilor de detectie la intruziune pe mai multe niveluri, la stand vor fi instalate solutii integrate dedicate securizarii obiectivelor comerciale si de infrastructura critica, precum protectia perimetrului prin senzori cu fibra optica de la FiberSensys si pereti virtuali generati de echipamente OPTEX REDSCAN.

In paralel, detectia pe distante mari poate fi asigurata cu echipamente din seria SIP, ce pot observa prezenta obiectelor straine pe suprafete de 100×4 sau 50×30 m, cu o impartire in 3 zone independente pentru a facilita pozitionarea oportuna a camerelor de supraveghere video.

Despre Optex

OPTEX Co., Ltd este lider global in dezvoltarea de solutii de detectie, senzorii OPTEX dedicati supravegherii de interior si de exterior fiind distribuiti la nivel mondial. Printre produsele lansate se numara atat detectoare cu fir si wireless, cat si senzori specializati cu rolul de a activa sistemele CCTV. De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de clasa I, dedicat celor mai rafinate integrari de sisteme de securitate. De la lansare si pana acum, OPTEX si-a construit reputatia la nivel mondial de producator de produse si tehnologii inovative si de calitate. Mai multe detalii la: http://www.optex-europe.com/products/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *