Samsung Space Monitor (1)

Samsung oferă un Space Monitor minimalist pentru spații moderne de lucru, un monitor ultra-wide de 49 de inci CRG9 pentru o experiență extremă de gaming și un monitor curbat 4K UHD cu un design subțire pentru creatorii de conținut

București, România – 4 ianuarie 2019 – Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat trei noi modele de monitoare: modernul și minimalistul Space Monitor, modelul CRG9 conceput pentru o experiență de joc fără precedent și UR59C, un monitor curbat 4K UHD uimitor, ideal pentru creatorii de conținut. Monitoarele oferă cele mai bune tehnologii și au ecrane ultra-wide și culori reale pentru o experiență de gaming imersivă, dar și design-uri care permit economisirea de spațiu pentru a crește productivitatea.

“Cea mai recentă colecție de monitoare Samsung este incredibil de versatilă și demonstrează angajamentul nostru de a continua inovarea în această categorie de produse. Toate aceste monitoare fac parte din strategia noastră extinsă din acest an de a oferi utilizatorilor opțiuni pentru a obține ceea ce își doresc – dispozitive frumoase și utile care să îi inspire să facă mai mult”, a declarat Seog-gi Kim, Vicepreședinte Executiv al departamentului Visual Display Business la Samsung Electronics.

Space Monitor: Modern, minimalist și cu un design flexibil

Space Monitor de la Samsung profită de designul său elegant și de funcționalitatea pe care o are pentru a permite utilizatorilor să se concentreze asupra a ceea ce se află pe ecran și nu a ceea ce este în jur. Soluția unică de economisire a spațiului, integrată complet monitorului printr-un braț minimalist ce se fixează pe birou și eliberează spațiul din jurul acestuia, oferă utilizatorului o productivitate maximă.

Samsung Space Monitor este ușor de configurat și reglat atunci când nu este utilizat și poate fi depozitat simplu, pe perete, doar printr-o împingere înapoi. Prin reglarea ergonomică facilă, accesul la porturi și un sistem discret de gestionare a cablului, Space Monitor îmbunătățește forma și funcția oricărei stații de lucru sau a biroului de acasă.

Dincolo de design-ul său, Space Monitor este un monitor bogat în caracteristici, de înaltă performanță. Modelul de 27 de inci oferă rezoluție QHD pentru imagini incredibil de detaliate, cu unghi drept, în timp ce modelul de 32 de inci prezintă conținut în 4K UHD.

Space Monitor oferă utilizatorilor un braț unic, care poate dispărea în partea din spate a ramei subțiri a monitorului. Când suportul este utilizat, monitorul poate fi ușor înclinat sau extins de pe perete. De asemenea, poate fi coborât la nivelul biroului, iar caracteristica Samsung – Zero Height Adjustable Stand oferă versatilitate maximă când vine vorba de preferința de vizualizare. Standul nu numai că permite utilizatorilor să se simtă mai confortabil, dar, totodată, elimină dificultatea gestionării cablului prin integrarea cablurilor de alimentare și HDMI prin braț respectiv, pentru o imagine curată și flexibilă.

Samsung Space Monitor (2)

Monitorul de gaming CRG9 49”: Ecran super ultra-wide cu rezoluție QHD duală

Modelul CRG9 este primul monitor de gaming de înaltă rezoluție super ultra-wide, cu un raport de aspect de 32:9. Acesta oferă o rată de reîmprospătare de 120 Hz, cu un timp de răspuns rapid de 4 ms pe un display de 49 de inci, care minimizează întârzierea imaginii și încețoșarea mișcării, totul pentru a ține pasul cu jocurile rapide. Construit pentru o experiență de joc superioară, monitorul este dotat cu tehnologia AMD Radeon FreeSync™ 2 HDR, pentru a reduce incoerența imaginilor și latența de intrare și a asigura utilizatorul de cea mai bună rată a cadrelor și cea mai fluidă experiență de joc.

Conținutul prinde viață cu adevărat pe un CRG9, acesta beneficiind de o rezoluție QHD duală (5120×1440) și de tehnologia HDR10 cu o luminozitate de vârf de 1.000 niți, oferind detalii superbe în cele mai strălucitoare și cele mai întunecate părți ale unei imagini. Monitorul utilizează, de asemenea, tehnologia revoluționară Quantum Dot de la Samsung pentru o reproducere excepțională a culorilor, iar curbura ecranului de 1.800 mm și câmpul ultra-wide oferă vizibilitate completă.

Echivalent cu două monitoare QHD 16:9 de 27 de inci amplasate unul lângă altul, ecranul super ultra-wide de 32:9 oferă, de asemenea, o flexibilitate maximă de multitasking, asistată de funcția PBP (Picture-by-Picture), ce permite vizualizarea a două surse video pe același ecran. Modelul CRG9 include un port HDMI, două porturi de afișare, opțiuni USB 3.0 și conectivitate căști. De asemenea, Samsung a proiectat CRG9 și cu un stand la o dimensiune mai mică, pentru mai mult confort și flexibilitate în spațiul fiecărui gamer.

Samsung CRG9 super wide monitor

Monitorul UR59C 32”: Primul model curbat 4K UHD, de 32 de inci, din lume, proiectat pentru creatorii de conținut

Ideal pentru creatorii de conținut care caută atât versatilitatea, cât și performanța, noul monitor UR59C de 32 de inci are un afișaj curbat UHD cu un raport de contrast de 2.500:1 și o rezoluție 4K UHD de 3840×2160, cu suport pentru până la un miliard de culori. Curbura 1500R oferă o experiență cu adevărat imersivă, care strălucește în timp ce creează conținut și artă sau în timp ce sunt vizionate videoclipuri sau jocuri, reducând, în același timp, oboseala ochilor, asociată în mod obișnuit cu perioade mai lungi de utilizare tradițională a monitorului.

Disponibil în varianta de culoare Dark Blue Gray, modelul UR59C are un design super-subțire, cu o adâncime de numai 6,7 mm și o carcasă în spate cu textură textilă. Ecranul cu 3 fețe, fără bare, este atașat unui suport metalic subțire, dar robust, cu bază cu două vârfuri, care înfășoară cablurile și reduce amprenta sa pe spațiul de lucru.

Toate cele trei noi monitoare pot fi văzute la standul #15006 al Samsung de la CES, din Sala Centrală a Centrului de Convenții din Las Vegas, în perioada 8-11 ianuarie 2019.

Samsung UR59C 32” Monitor

Pentru mai multe informații despre monitoarele Samsung, vă rugăm să accesați: http://displaysolutions.samsung.com/ces2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *