București, 14 ianuarie 2019 – MMD, partenerul licențiat al monitoarelor Philips, lansează monitorul Full HD Philips 241B7QGJ. Acest monitor LCD de 24 de inchi (23.8 inchi), noul etalon pentru monitoare ecologice, oferă profesioniștilor preocupați de mediu un instrument performant pentru sporirea productivității la locul de muncă. În completarea funcției de  eficiență a folosirii energiei electrice, prima de acest gen din industria producătorilor de monitoare, cutia de ambalare reciclabilă în totalitate și îndeplinirea multiplelor standarde ecologice internaționale, Philips 241B7QGJ oferă utilizatorilor o gamă largă de funcții ergonomice de înaltă performanță. Acestea includ panou IPS, rezoluție Full HD, tehnologiile SmartImage, SmartContrast și SmartResponse, USB-ul standard 3.0, difuzoare încorporate și baza SmartErgo, care împreună asigură confortul utilizatorului.

Cel mai ecologic monitor din lume

Monitorul 241B7QGJ sprijină angajamentul asumat pe termen lung de către Philips cu privire la durabilitate și protejare a mediului înconjurător. Cel mai ecologic monitor creat vreodată a fost conceput special pentru a avea cel mai mic impact asupra mediului. Compus din materiale ușoare, 85% din ele fiind plastic reciclat cu certificat TCO Edge, monitorul este complet lipsit de substanțe dăunătoare cum ar fi plumbul, mercurul, halogenul și PVC/BfR. În plus, toate componentele din plastic, părțile de metal ale structurii și materialele de ambalare sunt 100% reciclabile. Acest monitor sprijină astfel economia circulară, contribuind în același timp la reducerea consumului resurselor globale și a tuturor emisiilor asociate transportului. Consiliul Electricității Ecologice a acordat monitorului certificarea ecologică EPEAT, care atestă design-ul și performanța sa ecologică.

 

O cale sustenabilă pentru productivitate

Profesioniștii din toate industriile doresc tehnologii care să-i avantajeze, iar Philips 241B7QGJ este un vârf de gamă, care oferă calitate și confort în afară de sustenabilitate. Rezoluția Full HD și panoul IPS conferă imagini extraordinar de clare care pot fi observate din aproape orice unghi. Rama ultra-subțire asigură asamblarea fără efort, în timp ce tehnologiile SmartImage, SmartContrast și SmartResponse garantează calitatea maximă a imaginilor și a video-urilor în orice circumstanță. Și pentru că orele lungi în fața calculatorului sunt adesea asociate cu oboseala, monitorul este dotat cu soluții eficiente pentru maximizarea confortului ochilor. Acestea includ o suprafață de monitorizare antireflexie, funcțiile LowBlue și Flicker-free pentru o vizualizare mai bună, o bază ajustabilă SmartErgo și suport VESA pentru a permite utilizatorilor libertatea de a alege o poziție care să îi avantajeze.

Cel mai eficient monitor din lume din punct de vedere energetic

Eficiența energetică stă la baza asigurării unei amprente mai mici de carbon. Echipat cu o serie de tehnologii de economisire a energiei, monitorul Philips 241B7QGJ furnizează o reducere substanțială a consumului de energie – un beneficiu atât pentru mediu, cât și pentru bugetul utilizatorilor. Printre aceste tehnologii de înaltă performanță pentru reducerea consumului se numără PowerSensor, care determină prezența sau absența utilizatorului prin semnale infraroșii inofensive și reduce automat luminozitatea ecranului în consecință. Această inovație este responsabilă pentru până la 80% din economia de energie. Dar asta nu e tot – Philips 241B7QGJ oferă un nou design, cu iluminare redusă pentru o luminozitate optimă cu consum minim. Tehnologia LightSensor distinge lumina ambientală și reglează ecranul automat, iar comutatorul Zero Power stopează definitiv pierderile de energie care pot apărea la monitoarele convenționale chiar și când acestea sunt oprite. Consumul monitorului măsurat cu EnergyStar 7.0 este de 11 wați, iar gradul energetic A++ subliniază eficiența energetică de neegalat a monitorului Philips 241B7QGJ.

”Philips se dedică furnizării de tehnologii de înaltă performanță care îmbină inovația cu sustenabilitatea. Monitorul Philips 241B7QGJ este alegerea ideală pentru profesioniști care doresc să-și îmbunătățească productivitatea într-o manieră responsabilă, ecologică.”  – Stefan Sommer, Director de Marketing & Business Management Europe MMD

Monitorul Philips 241B8QJEB va fi disponibil începând cu luna ianuarie 2019 la un preț recomandat de 1.069,00 lei.

Mai multe informații despre monitoarele Philips pot fi găsite aici: https://www.philips.co.uk/c-m-pc/monitors

Despre MMD

MMD este o companie deținută de TPV înființată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. MMD distribuie și comercializează exclusiv display-uri LCD Philips în întreaga lume. Combinând calitățile brandului Philips cu expertiza în producția display-urilor a TPV, MMD urmează o strategie rapidă și eficientă pentru a lansa produse inovative pe piață. MMD conduce piețele din Europa de Vest de la sediul central din Amsterdam. Estul Europei și CIS sunt susținute de la sediul din Praga. Prin rețeaua de parteneri locali, MMD colaborează cu toți marii distribuitori IT din Europa. Centrele de design și dezvoltare ale companiei sunt situate în Taiwan. www.mmd-p.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *