Exista o categorie apartede produse, pe care femeile le cumpara constant (pe langa alimente): este vorba despre haine femei. Femeile isi cumpara constant haine, tot timpul anului. De regula, isi innoiesc garderoba o data sau de doua ori pe an, undeva la inceputul primaverii si / sau la inceputul toamnei. Probabil ca pentru doamne nu este o surpriza aceasta veste. Ele stiu cel mai bine ca promotiile si reducerile cele mai mari au loc in extra sezon, deci stiu cand sa ‘’vaneze’’ cele mai bune oferte, astfel incat sa faca si economii considerabile.

jachete-damayuytuty

De exemplu, un site care are haine ieftine si bune este Evernisaj.ro – magazin online de haine si produse second hand. Sper ca nu va sperie termenul ‘’second hand’’, deoarece contrar asteptarilor, produsele lor sunt atent verificate inainte sa fie puse la dispozitia cumparatorilor. Asadar, clientilor li se ofera doar cele mai bune produse, la preturi extrem de accesibile (iar calitatea acestora vorbeste de la sine).

In perioada lunii ianuarie, de exemplu, cele mai cautate categorii de pe site sunt: cardigane femei si veste femei. Este de inteles de ce: vremea rece de afara inca ne impinge sa ne imbracam gros, pe masura temperaturilor scazute. Partea buna este ca preturile produselor chiar iti fac cu ochiul, sunt frumoase si la moda si chiar te imbie sa le cumperi (daca nu ma credeti pe cuvant, aruncati o privire la ei pe site si o sa va convingeti singure). Sigur veti gasi ceva care sa fie exact pe placul vostru (si daca ceea ce ati ales nu va place cum arata in realitate, aveti posibilitatea sa returnati produsul respectiv).

Femeile cumpara constant haine, asa ca de ce sa nu le aduc la cunostinta un site cu ajutorul caruia pot face si reale economii? Sunt si alte avantaje care va asteapta, daca alegeti sa cumparati de pe Evernisaj.ro – dar prefer sa starnesc o urma de curiozitate, astfel incat sa cercetati terenul pe cont propriu. Personal, eu spun ca merita (dar este doar parerea mea pur subiectiva). Pana la urma, cel mai bine este sa incerci pe propria piele, ca sa vezi daca ti se potriveste ceva sau nu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *