Avenir Telecom, sub licența exclusivă Energizer®, și KaiOS Technologies, producătorul KaiOS, sistemul de operare pentru telefoane smart feature phone, anunță parteneriatul dintre cele două companii și lansează opt noi modele Energizer® feature phone care rulează sistemul de operare KaiOS.

„Aceste modele Energizer® feature phone vizează utilizatorii entry-level care au nevoie de un dispozitiv ușor de utilizat, ergonomic și la un preț rezonabil”, a declarat Sebastien Codeville, CEO al KaiOS Technologies.

Cele opt telefoane Energizer®, cu prețuri începând de le 29,99 € (MSRP), vor rula sistemul de operare KaiOS și vor avea preinstalat KaiStore, precum și mai multe aplicații și servicii, inclusiv Google Asistent, Facebook, Google Maps, YouTube și Twitter. Dispozitivele vor putea fi distribuite de parteneri începând cu iunie 2019.

„Cu 450 de milioane de unități vândute în 2017, piața telefoanelor de tip feature phone este înfloritoare. Așteptăm cu nerăbdare să lansăm primele telefoane Energizer® cu KaiOS și să intrăm și mai mult pe această piață, în special în țările în curs de dezvoltare”, spune Jean-Daniel Beurnier, CEO al Avenir Telecom. „Prin integrarea KaiOS în telefoanele mobile Energizer®, putem oferi modele feature phone smart, care ajută la conectarea populațiilor cu acces restricționat la internet”.

În prezent, KaiOS conectează peste 50 de milioane de utilizatori în peste 100 de țări. Platforma permite dezvoltarea unei noi categorii de dispozitive care necesită o memorie limitată, oferind în același timp o experiență bogată în utilizare.

Cele opt noi modele vor fi prezentate la ediția din acest an a Mobile World Congress din Barcelona, ​​în perioada 25-28 februarie 2019.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *