ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 se evidențiază prin durabilitate, având o multitudine de caracteristici solide.
ASUS Phoenix GeForce GTX 1660 oferă performanță și proiectare de calitate într-un pachet de mici dimensiuni.

ASUS completează liniile de produse TUF Gaming și Phoenix cu noile plăci grafice GeForce GTX 1660. Acestea sosesc pe piață după modelele GTX 1660 Ti, oferindu-le jucătorilor mai multe opțiuni competitive. GeForce GTX 1660 GPU valorifică performanțele impresionante ale arhitecturii Turing pentru a furniza fundația ideală pentru jocurile AAA 1080p sau pentru realizarea unui upgrade rapid în cazul sistemelor îmbătrânite.

Construcția TUF
Trecând cu brio un set de teste de compatibilitate cu plăcile de bază TUF Gaming, precum și un program de validare de 144 de ore, ce implică o varietate de jocuri și teste sintetice, TUF Gaming GeForce GTX 1660 se adresează utilizatorilor care preferă un ciclu de upgrade mai extins. Pentru a asigura durabilitatea pe termen lung, fiecare placă este fabricată cu ajutorul tehnologiei ASUS Auto-Extreme și este ranforsată cu o placă metalică. Sistemul de răcire este echipat cu două ventilatoare de 80mm cu rulmenți cu bile, ce au o durabilitate de până la două ori mai lungă decât designul cu lagăre.

Nu vă opriți din joc
Phoenix GeForce GTX 1660 are un ventilator mare de 100mm ce este echipat cu un set complet de tehnologii pentru a crește durabilitatea și performanța, în timp ce menține o amprentă mică. Designul ASUS patentat cu pale-aripă încorporează vârfuri modificate pentru a reduce rezistența din partea aerului, în timp ce carcasa IP5X rezistentă la praf protejează cele două seturi de rulmenți pentru a asigura o durată de viață mai mare. Plăcile Phoenix sunt, de asemenea, fabricate cu ajutorul tehnologiei Auto-Extreme, un proces automat de producție ce utilizează roboți pentru a îmbunătăți fiabilitatea.

ASUS Phoenix GeForce GTX 1660 și ASUS TUF Gaming GeForce GTX 1660 vor fi disponibile pe piața locală după 18 martie 2019.

Despre ASUS:
ASUS se numără printre “Cele mai admirate companii din lume”, potrivit publicației Fortune, dedicându-se creării de produse pentru un stil de viață inteligent în prezent și viitor. Portofoliul larg include liniile Zenbo, ZenFone și ZenBook, precum și o varietate de componente și dispozitive IT, alături de soluții AR, VR și IoT. ASUS are peste 16000 de angajați în întreaga lume, printre care și peste 5000 de talente R&D. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, în 2017 ASUS a obţinut 4511 distincţii și venituri de aproximativ 13 miliarde USD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *