Situatiile neprevazute in viata m-au invatat ca oriunde as pleca trebuie sa am un incarcator de telefon dupa mine. Problema nu ar fi incarcatorul original al telefonului, problema este ca de multe ori fac bagajele si las mereu cate ceva in urma. In acest caz, se dovedeste ca incarcatorul telefonului este primul lucru pe care il uit. De aceea, recent mi-am cumparat un alt incarcator pe care il tin mereu in geanta.

Site-ul de unde l-am comandat se numeste gsmstore.ro si este un magazin care comercializeaza accesorii gsm de toate felurile.

Gama lor de produse, precum incarcatoare retea, incarcatoare auto sau husele de protectie se dovedesc a fi mereu utile, mai ales cand pleci in locuri care nu iti sunt familiare. In ziua de astazi nu poti sa iti permiti sa pierzi telefonul sau sa nu functioneze, deoarece in dispozitiv sunt stocate toate datele importante si uneori te poate ajuta sa ajungi la destinatie.

incarcator-retea-samsung-micro-usb-2a-negru

Incarcatorul pe care l-am cumparat se numeste incarcator voiaj Nokia 1110/2610/6230 si este incredibil de util.

Acest model de incarcator este de dimensiuni foarte mici si este prevazut cu un led albastru, care creeaza un efect foarte placut pe intuneric. Incarcatoarele sunt prevazute, de asemenea, cu circuite de protectie la suprasarcina si supraincalzire. Incarcatorul se va utiliza doar la telefoane cu conectorul potrivit, dar si cu specificatiile tehnice (voltaj, amperaj) corespunzatoare. La conectare, se va introduce mai intai incarcatorul in telefon si apoi in priza, la deconectare procedandu-se in ordine inversa.

Ce este Gsmstore?

Un magazin cu o experienta de pete 8 ani, care ofera serviciile sale de asistenta si service gsm in cele 3 locatii din Baia Mare. Echipa este alcatuita din oameni specializati si pasionati de acest domeniu, pentru a oferi clientilor cea mai buna experienta atunci cand apeleaza la serviciile Gsmstore sau atunci cand doresc sfaturi despre produse lor gsm.

Magazinul gsmstore.ro este locul perfect pentru pasionatii de gadget-uri si tehnologie, deoarece site-ul prezinta o gama vasta de produse dedicate pentru smartphone-uri si tablete, oferind produse de calitate cu preturi foarte avantajoase.

Gama de produse cuprinde folie pentru ecran, folii de sticla, huse silicon, huse flip, huse pentru tablete, hands-free pentru telefoane si cabluri usb de cea mai buna calitate.

Cel mai bun magazin cu accesorii gsm te asteapta pentru a imbunatati experienta cu gadget-ul pe care il indragiti atat de mult. Telefonul smart va primi un update foarte eficient, alegand sa cumparati incarcatoarele de voiaj de la gsmstore.ro, deoarece sunt de calitate foarte buna!

Cu siguranta o sa mai cumpar de la acest magazin si alte accesorii cand voi avea nevoie. Incarcatorul pe care l-am achizitionat recent isi face treaba de minune si nu il uit niciodata, deoarece este mereu la mine in geanta. Magazinul gsmstore.ro este un loc pe care il recomand cu incredere tuturor celor care au nevoie de accesorii si dispozitive profesionale pentru gadget-urile lor.

Servicii de calitate ce includ reparatii, setari si sfaturi utile despre cum poti sa intreti starea telefonului pe lunga durata vei gasi numai la gsmstore.ro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *