Noile Hammerhead Duo utilizează câte două difuzoare în fiecare dintre cele două incinte intraauriculare pentru a obține un sunet bogat și pentru a le oferi o experiență captivantă și celor aflați în mișcare

 Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat azi Razer Hammerhead Duo, căștile intraauriculare bazate pe tehnologia dual driver, care promit un sunet clar și puternic pentru toate formele de divertisment mobil, indiferent că vorbim de muzică, filme sau jocuri.

Noile Razer Hammerhead Duo au fost botezate după cele două difuzoare calibrate special și găzduite în fiecare incintă intraauriculară. Tehnologia Dual Driver are la bază două difuzoare care colaborează în armonie pentru a livra un sunet perfect echilibrat: bași puternici produși de difuzoarele dinamice în combinație cu înalte clare livrate de difuzoarele cu armatură echilibrată.

Față de căștile care folosesc câte un singur difuzor în fiecare incintă acustică, tehnologia bazată pe utilizarea a două difuzoare permite o separare mai eficientă a sunetelor, ceea ce rezultă într-o experiență audio mai curată, lipsită de distorsiuni. Avantajele se simt indiferent dacă utilizatorul urmărește serialele preferate sau dacă ascultă muzică.

Pentru a le face potrivite pentru drumurile întreprinse de utilizatori, căștile Razer Hammerhead Duo au fost concepute pentru a fi ușor de folosit și de purtat, păstrând în același timp un cadru de aluminiu și firul împletit, pentru a fi rezistente la provocările zilnice. În pachet sunt incluse și trei tipuri de dopuri de silicon pentru a asigura o potrivire perfectă cu orice ureche și pentru a reduce nivelul zgomotului înconjurător. Conectorul de tip jack de 3.5mm permite conectarea Razer Hammerhead Duo atât la majoritatea telefoanelor inteligente, cât și la PC-uri, Mac-uri, console și altele.

“Noile Hammerhead Duo aduc un nou standard pentru cei mai pretențioși utilizatori sub forma tehnologiei ce folosește câte două difuzoare pentru fiecare incintă,” a declarat Min-Liang Tan, co-fondatorul și CEO-ul Razer. “Noile căști oferă o experiență audio curată și precisă, fiind confortabile și potrivite uzului zilnic, indiferent de locația utilizatorului.”

Noile Razer Hammerhead Duo sunt disponibile în două versiuni: Razer Hammerhead Duo, echipate cu microfon și cu o telecomandă pe fir pentru a controla volumul și pornirea/oprirea redării conținutului multimedia, respectiv versiunea Razer Hammerhead Duo – Compatible with the Nintendo Switch™.  A doua versiune a fost concepută în mod special pentru utilizatorii Nintendo Switch, având în plus un microfon ce poate fi pornit și oprit pentru a facilita o comunicare eficientă în jocuri sau pe durata conversațiilor telefonice. În plus această variantă cu sigla Razer argintie, include și un etui care ajută la transportarea căștilor și evitarea haosului din buzunare sau geantă.

DESPRE RAZER HAMMERHEAD DUO

Căști

 • Frecvență de răspuns: 20 Hz-20 KHz
 • Impedanță: 32Ω ± 15%
 • Sensitivitate: 112 ±3 dB (Max SPL)
 • Putere nominală: 10 mW/20 mW
 • Difuzoare: Dinamic + Armatură echilibrată
 • Conectoare: jack de 3.5 mm
 • Lungime cablu: 1.2 m
 • Greutate aproximativă: 17 g

Microfon

 • Frecvență de răspuns: 100 Hz -10 kHz
 • Tip: Omnidirecțional
 • Raport semnal/zgomot: ≥ 58 dB
 • Sensitivitate: -40 ± 3 dB

Telecomandă pe fir

 • Control de volum: Volum Sus/Jos (doar pentru Razer Hammerhead Duo)
 • Control central: Redare/Pauză, Acceptare/Încheiere apel (doar pentru Razer Hammerhead Duo only)
 • Control de microfon: Comutare funcție mute pentru microfon (doar pentru Razer Hammerhead Duo – Compatible with the Nintendo Switch™)

Compatibilitate

 • Dispozitive echipate cu jack audio de 3.5 mm
 • Dispozitive echipate cu jack combo audio + microfon de  3.5 mm

PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

Razer Hammerhead Duo

De la 59,99 Euro

Pe pagina Razer.com – disponibil acum
La nivel global – începând cu trim. II 2019

Razer Hammerhead Duo – Compatible with the Nintendo Switch™

De la 59,99 Euro

Pe pagina Razer.com – începând cu prima săptămână a lunii iunie 2019
La nivel global – începând cu trim. II 2019

Pentru mai multe detalii vizitați pagina www.razer.com/hammerhead-duo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *