Bang & Olufsen lansează două noi modele de căști wireless – Beoplay E8 Motion și Beoplay E6 Motion – create pentru un stil de viață activ.

Căștile Beoplay E8 Motion sunt concepute pentru cei care nu doresc să facă niciun compromis în privința sunetului și a designului dar își doresc să se bucure de adevărata libertate wireless. Căștile albe sunt însoțite de o casetă de încărcare din piele albă și aluminiu și de un set de aripioare pentru urechi din silicon pentru o fixare mai bună și confort sporit. Beoplay E8 Motion pot fi încărcate wireless, astfel că se poate spune că sunt complet wireless. Companionul ideal al căștilor, Charging Pad-ul Beoplay, este disponibil acum și pe alb, cu inserții din aluminiu.

Creat ca o piesă esențială pentru peisajul urban, Beoplay E6 Motion oferă o performanță sonoră deosebită și în medii înconjurătoare zgomotoase. Căștile sunt însoțite de un cablu alb din cauciuc rezistent la stropire și de o gamă largă de aripioare de fixare din silicon pentru urechi. La fel ca și în cazul modelului precedent, în interiorul caștilor Beoplay E6 Motion au fost plasați magneți. Astfel, după folosire, căștile pot fi pur și simplu lipite în jurul gâtului, pentru a asigura un plus de confort și a prelungi semnificativ durata de viață a bateriei.

Beoplay E8 Motion și Beoplay E6 Motion au primit coeficientul de rezistență la apă și transpirație 54. Exclusiv pentru cele două modele, veți beneficia de un profil de sunet de bass îmbunătățit în aplicația Bang & Olufsen, care vă va capta atenția în timp ce sunteți activi.

Beoplay E6 Motion (preț recomandat: 1209,99 RON), Beoplay E8 Motion (preț recomandat: 1689,99 RON) și caseta de încărcare wireless (preț recomandat: 599,99 RON) vor fi disponibile începand cu luna iunie 2019 la partenerii autorizati Bang & Olufsen, Altex, eMAG și iSTYLE. Pentru mai multe detalii, vizitați www.bang-olufsen.com/earphones/beoplay-e8-motion.

Pentru a afla mai multe, vă invităm să urmăriți @bangolufsen pe Instagram, Facebook, Twitter și YouTube, utilizând #BeoMotion.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să luați legătura cu
Allan Fatum, Global PR Manager
Email: afa@bang-olufsen.dk
Telefon: +45 2965 0996

DESPRE BANG & OLUFSEN

Bang&Olufsen este o marcă de lux fondată în 1925, în Struer, Danemarca, de către Peter Bang și Svend Olufsen al căror devotament și viziune se află și astăzi la baza companiei.

Moștenirea bogată construită în jurul unei dorințe neobosite de a crea produse care extind limitele tehnologiei audio plasează și în prezent compania în prim-planul inovației din domeniul audio. Astăzi, fiecare produs Bang &Olufsen este în continuare caracterizat de o combinație unică de sunet de calitate, design mereu actual, și măiestrie de neegalat.

Produsele audio inovatoare și progresive ale companiei sunt vândute în întreaga lume în magazine exclusive marca Bang &Olufsen, online, precum și în magazine care comercializează produse de la mai mulți producători. Compania are peste 1000 de angajați și este prezentă în peste 70 de piețe. Acțiunile Bang &Olufsen sunt listate la bursa NAS DAQ Copenhaga A/S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *