Consumatorii MET România Energy își pot achita de acum facturile de energie

electrică și gaze naturale la oricare dintre magazinele semnalizate cu siglă galbenă PayPoint din toată țara. Acest lucru este posibil datorită parteneriatului încheiat între PayPoint România, principalul operator de plăți în numerar și încărcare electronică prin puncte de retail, și MET România Energy, furnizor de energie electrică și gaze naturale.

În vederea efectuării plăților prin serviciul PayPoint, clienţii MET România Energy se vor îndrepta către cel mai apropiat magazin partener PayPoint și vor prezenta vânzătorului factura de plată. Acesta va scana codul de bare, iar clientul va achita suma în numerar, urmând să primească pe loc chitanţa cu detaliile tranzacţiei (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul etc.).

De asemenea, odată cu plata facturilor, reprezentanţii îşi pot plăti şi numeroase alte facturi în doar câteva minute, beneficiind de o mare flexibilitate, ca urmare a programului de lucru prelungit al punctelor de plată – majoritatea magazinelor partenere PayPoint fiind deschise inclusiv în weekend.

„Suntem în permanență implicați în căutarea unor metode noi de extindere și de îmbunătățire a experienței clienților noștri, din dorința noastră continuă de a fi mai aproape de ei. Iar parteneriatul cu MET România Energy demonstrează încă o dată posibilitatea realizării acestui lucru. Avem convingerea că avantajele acestui parteneriat vor fi apreciate de către consumatorii noștri, aflați mereu în căutarea unor soluții de plată ușor de accesat,” a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

Prin intermediul terminalelor PayPoint pot fi plătite şi alte facturi de utilități, precum cele de gaz, apă, întreținere, servicii de salubritate etc. De asemenea, consumatorii pot achita și contravaloarea rovinietei și a ratelor bancare, cât și a serviciilor de securitate, biletelor de avion, facturilor emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu. Mai mult, prin PayPoint, se poate realiza încărcarea electronică a cartelelor telefonice şi se pot efectua transferuri de bani interne şi internaţionale.

Cele mai apropiate magazine partenere PayPoint pot fi identificate pe site-ul companiei, la adresa www.paypoint.com/romania, secțiunea „Localizare comerciant”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *