NVIDIA a lansat un driver “Game Ready” pentru Wolfenstein: Youngblood care oferă suport pentru noile lansate plăci grafice NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER. Noul driver Game Ready oferă performanțe optime și în jocurile Madden NFL 20 și Wolfenstein: Cyberpilot. Pe lângă acestea, driverul oferă suport pentru 3 noi monitoare G-SYNC compatible.

Toate driverele “Game Ready” de la NVIDIA dispun de certificarea Microsoft WHQL și sunt disponibile înainte de lansare sau din ziua lansării pentru majoritatea titlurilor majore. Driverele “Game Ready” sunt configurate pentru a oferi cele mai bune performanțe și un gameplay perfect.

Disponibilitatea plăcilor RTX 2080 SUPER

Plăcile grafice GeForce RTX 2080 SUPER sunt disponibile acum la nivel mondial. Ediția Founders Edition este disponibilă de pe site-ul NVIDIA, iar variante custom sunt disponibile de la ASUS, Colorful, EVGA, Gainward, Galaxy, Gigabyte, Innovision 3D, MSI, Palit, PNY și Zotac. Placa grafică GeForce RTX 2080 SUPER oferă tehnologii avansate care permit utilizarea efectelor ray-traced în viitoare titluri blockbuster, precum Cyberpunk 2077 și Call of Duty: Modern Warfare. Plăcile grafice din seria RTX, inclusiv modelele din ediția SUPER, precum și desktop-urile și laptopurile dotate cu aceste GPU-uri vin la pachet cu un bundle cu jocurile Control și Wolfenstein: Youngblood.

Ecosistemul G-Sync Compatible se extinde

NVIDIA a anunțat că trei noi monitoare au primit validarea G-SYNC Compatible – AOC AG272FCX6, AOC AG272FG3R și HP 24X.

Programul G-SYNC Compatible extinde ecosistemul G-SYNC și urmărește oferirea de consistență și educare a consumatorilor. Acesta oferă informații în legătură cu monitoarele entry level care oferă o bună experiență variable refresh rate (VRR).

În cadrul programului G-SYNC Compatible, NVIDIA colaborează cu producători de monitoare pentru a valida experiența cu monitoarele care suportă protocolul AdaptiveSync. Cele care sunt validate devin astfel “G-SYNC Compatible”.

O listă completă a monitoarelor G-SYNC Compatible este disponibilă la https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/g-sync-monitors/specs/.

Link-uri adiționale:

Povestea driverului “Game Ready” pe GeForce.com:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/wolfenstein-youngblood-game-ready-driver

Disponibilitatea plăcii grafice RTX 2080 SUPER pe GeForce.com:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/nvidia-geforce-rtx-2080-super-out-now

Povestea GeForce RTX 2080 SUPER pe GeForce.com:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/graphics-cards/rtx-2080-super/

Lista monitoarelor G-SYNC Compatible pe GeForce.com:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/g-sync-monitors/specs/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *