timthumb (1)

Jucariile sexuale si in speta vibratoarele sunt acele ucarii sexuale de nelipsit din trusa amoroasa a femeii indraznete, fara inhibitii sau din viata unui cuplu careia ii place sa traiasca orice senzatie la maximum.

Deopotriva nu e un aspect rusinos, caaci oricare dintre noi s-a confruntat cel putin odata in viata cu probleme de nesatisfacere hormonala si/sau intima. Astfel, jucariile sexuale sunt un stimulent excelent pentru a reinventa viata amoroasa si pentru a da frau liber acelor hormoni care nu fac decat sa ingreuneze si mai mult o zi agitata si obositoare.

Exista insa o adevarata “stiinta” si in lumea acestor jucarii sexuale. Pe langa faptul ca ele au fost produse de-a lungul timpului spre a veni in ajutor drept o solutie sigura in conceperea actului sexual, producatorii s-au orientat si catre sanatate, dar si catre crearea unor vibratoare pentru toate nevoile si gusturile. Astfel, astazi putem vorbi despre mai multe tipuri de vibratoare si in speta de urmatoarele categorii.

  • Vibratoare pentru incepatori

Pentru cei care au descoperit proaspat lumea jucariilor sexuale, fie pentru cei care vor sa experimenteze pentru prima data o senzatie aparte pe care le-o pot oferi aceste accesorii intime exista in sex shop o serie de vibratoare realizate special pentru aceasta categorie de persoane. Acestea au diferite functii si sunt realizate din materiale certificate care nu doar ca vor oferi placere insa vor fi si blande cu zona intima.

  • Vibratoare clasice

Putem vorbi in acelasi timp de vibratoare obisnuite, dar totusi atipice, care vin in ajutor celor timizi si aventuriosi printr-un design aparte care te vor ajuta la mascarea utilizarii unui astfel de articol. Ne referim la acele vibratoare care se prezinta sub diferite forme care mai de care mai inedite. Astfel, poti utiliza un vibrator de care ceilalti din jur nici macar sa nu banuiasca care este scopul real al acestuia.

  • Dildo

Pentru cei avansati, care deja au o experienta vasta in utilizarea a fel si fel de jucarii sexuale, exista si asfel de vibratoare numite dildo, care reproduc fidel aspectul organului genital masculin si care vin in diferite marimi si trepte de viteza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *