Premiul EISA 2019-2020 pentru cea mai bună achiziție și
Premiul EISA 2019-2020 la categoria Home Theatre

Picture1

BenQ, companie recunoscută pe plan mondial pentru inovaţii în domeniul soluțiilor de imagine și lider global pe piaţa de proiectoare cu tehnologie DLP®, anunță obţinerea distincţiei EISA pentru două dintre videoproiectoarele sale. Cele două distincții acordate,  “Cea mai bună achiziție (Best Buy) 2019/2020” pentru W2700 și „Cel mai bun videoproiector din categoria Home Theatre” pentru W5700, vor fi prezentate oficial în cadrul unui eveniment ce va avea loc în prima zi de IFA Berlin, pe data de 6 septembrie 2019.

EISA este o asociere unică în lume, ce reunește 55 publicații din 29 țări, cu expertiză în domeniile Hi-Fi, audio home theatre, video home theatre, sisteme electronice pentru autoturisme, dispozitive mobile și fotografie. Fiind cea mai mare colaborare redacțională din lumea consumer electronics la nivel mondial, ea este cunoscută în special pentru premiile EISA, acordate anual sub forma celor mai importante recomandări independente pentru achiziția de tehnologie dedicată segmentului consumer.

Steve Chu, Președinde al BenQ Europa, declară: “Suntem mândri că am primit două premii EISA anul acesta. Ele sunt cu atât mai importante cu cât sunt acordate de o organizație atât de respectată, demonstrând încă o dată faptul că BenQ oferă utilizatorilor produse inovatoare. Astfel, cele două videoproiectoare au fost apreciate în special datorită tehnologiei 4K HDR CinematicColor, care oferă o experiență cu adevărat cinematografică, așa cum a fost ea gândită de regizor. Este fantastic să primeşti recunoaştere pentru crearea unor produse ce forțează limitele din industria Home Cinema”.

Citat din evaluarea EISA pentru BenQ CinePrime W2700

w2700

Acest videoproiector 4K HDR în format compact aduce divertismentul pe ecrane de mari dimensiuni în confortul sufrageriei, fără a face compromisuri în materie de performanță și, în același timp, fără a avea costuri ridicate. BenQ CinePrime W2700 folosește cel mai nou chip DLP pentru imagini 4K detaliate, în combinație cu un disc cromatic optimizat şi o calibrare din fabrică, introducînd pentru prima dată pe acest segment de piață spaţiul de culoare DCI-P3. Pe scurt, modelul reproduce imaginile exact așa cum au fost ele concepute de regizor.

Printre funcțiile sale intuitive se numără zoom 1.3x, un port USB pentru pornirea dispozitivului de streaming HDMI și o interfaţă de utilizare ușor de folosit pentru a accesa setările de imagine avansate. Se mai adaugă aici imaginea deosebit de clară și plină de culoare, plus un sistem audio stereo integrat de calitate, rezultând astfel cel mai bun videoproiector din clasa lui.

Citat din evaluarea EISA pentru BenQ CinePrime W5700

w5700

Fidelitatea culorilor, detalierea imaginilor, redarea HDR și flexibilitatea instalării fac din W5700 vârful de gamă BenQ, o recomandare clară pentru o soluție home theatre dedicată. Obiectivul din sticlă cu 11 elemente este optimizat pentru conținut video 4K și asigură imagini deosebit de clare și precise. Totodată, discul de culoare personalizat și lampa cu care este prevăzut modelul, asigură acoperirea în proporție de 100% a spectrului DCI-P3, ceea ce îl transformă în soluția ideală pentru redarea de conținut HDR. Videoproiectorul este în același timp ușor de instalat, oferind funcție de zoom 1.6x pentru un raport de proiecție extins și funcție de deplasare a obiectivului pe orizontală și verticală, pentru a obține o aliniere optimă a imaginii. Pachetul de calități este completat de un design ce a beneficiat de o atenție specială: carcasa din material mat, anti-reflex și inelul texturat al obiectivului împiedică apariția unor raze de lumină nedorite, atenția utilizatorului nefiind astfel distrasă de la imaginile cu adevărat splendide proiectate pe ecran.

Despre BenQ CinePrime W2700

Perfect pentru redarea de conținut audio-video în în sufragerie, videoproiectorul BenQ W2700 adoptă un design ce se remarcă prin bun-gust, având un aspect modern, un format compact și o greutate redusă. El oferă cinefililor performanță cinematografică de nivel înalt, mulțumită echipării cu tehnologii precum 4k UHD HDR-Pro și DCI-P3/Rec 709 CinematicColor. De asemenea, este prevăzut și cu o boxă integrată pentru un plus de confort în utilizare.

Disponibilitate: https://bit.ly/2L2QGdG

Despre BenQ CinePrime W5700

Oferind o și mai bună reproducere a culorilor, cu o acoperire în proporție de 100% a spectrului DCI-P3/Rec 709, BenQ W5700 este ideal pentru cinefilii entuziaști, care își doresc performanțe vizuale de-a dreptul incredibile și imagini detaliate, deosebit de clare și precise. W5700 oferă o gamă completă de culori și un nivel ridicat de contrast, redând astfel imagini 4K HDR cu adevărat splendide, caracterizate prin claritatea de top, culorile deosebit de fidele și detalierea bogată, similare unui cinematograf digital.

Disponibilitate: https://bit.ly/2KREaxv

Mai multe informaţii despre gama CinePrime: https://www.benq.eu/ro-ro/projector/cineprime-home-cinema.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *