Sharp_WCDmeeting

În cadrul unei serii de evenimente realizate prin colaborare la distanță, în birourile Microsoft din Belgia, Franța, Italia, Polonia și Marea Britanie, Sharp le-a prezentat partenerilor săi primul său monitor dedicat lucrului în sistemul de operare Windows. Monitorul interactiv de ultimă generație, 4K Ultra HD, a fost proiectate pentru a susține și a îmbunătăți colaborarea în echipă. De asemenea, beneficiază și de tehnologia Sharp de recunoaștere tactilă, dar și de senzori care fac posibil lucrul cu serviciile Microsoft Azure Digital Twins , pentru monitorizarea spațiului în care se lucrează în echipă.

La lansarea comună, Sharp și Microsoft au prezentat avantajele lucrului la distanță și ale interacționării în timp real între cinci birouri, pentru a arăta că monitorul produs de Sharp, dedicat lucrului în sistemul de operare Windows, și programele Microsoft facilitează în mod evident colaborarea în cadrul oricărei companii.

Monitorul proiectat de Sharp, dedicat lucrului în sistemul de operare Windows, a fost creat pentru a fi utilizat cu cele mai cunoscute instrumente Microsoft – de ex. pachetul Office 365, care le asigură companiilor un centru digital pentru lucrul în echipă, precum și Microsoft Teams, care creează o platformă pentru comunicare, pentru transferul de documente și, în același timp, oferă instrumente utile pentru desfășurarea activității.

Monitorul de 70”, dedicat lucrului în sistemul de operare Windows, este prevăzut cu senzori pentru internetul lucrurilor (IoT), care permit controlarea sălilor de ședințe. Senzorii pot transmite date către platforma Azure Digital Twins, permițându-i administratorului clădirii să monitorizeze accesul în sălile de ședință, calitatea aerului, intensitatea luminii și nivelul de umiditate.

Aceste funcții avansate fac parte din viziunea companiei Microsoft și constau în utilizarea posibilităților de cloud computing la locul de muncă, combinând inteligența artificială, internetul lucrurilor și instrumente care cresc eficiența, pentru a crea un mediu de lucru mai productiv și mai favorabil cooperării. Companiile vor putea folosi aceste date pentru a controla sistemele de încălzire, de răcire și de acces în săli, ținând cont de utilizarea efectivă a spațiului.

– Monitorul realizat de Sharp, dedicat lucrului în sistemul de operare Windows se conectează și se utilizează cu ușurință. Este suficient să vă duceți la el, să îl porniți și să începeți să lucrați cu echipa. Dar asta nu e tot. Acest monitor controlează și starea mediului, asigurând obținerea unor condiții de lucru optime. Este o soluție ideală pentru cei care își doresc ca locul în care lucrează să fie mai inteligent. Poate fi elementul central al sălii de ședințe sau o fereastră pentru comunicarea cu ceilalți membri ai echipei și chiar cu restul lumii – a spus Maciej Materna, Product Manager Visual Solutions CEE.

Monitorul realizat de Sharp, dedicat lucrului în sistemul de operare Windows este deja disponibil la vânzare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *