Metoda moderna de a face afaceri si a le creste la nivel international si global necesita o interconectare si un consum de energie electrica proportional. Indiferent de mediul in care alegi sa iti dezvolti afacerea, intr-o cladire de birouri sau o fabrica cu multiple linii de productie si asamblare, nevoile tale privind consumul de energie sunt in continua crestere si transformare.

In ciuda faptului ca ne bazam tot mai mult pe energia electrica, sistemele prin care livram aceasta energie pot fi imperfecte, cu numeroase defecte prin care pot cauza opriri temporare sau totale ale productivitatii, pot provoca distrugeri echipamentelor specifice industriei si chiar pierderea reputatiei.

Aici intervine noul nostru sistem de UPS, Garun, sistem compus din numeroase componente, de la unitati de UPS de mare putere pana la diferite cabinete de baterii, toate gandite pentru scalabilitate mare si rezerva de energie suficienta. Aceste componente ale sistemului Garun sunt bazate pe tehnologie avansata la standardele cele mai ridicate.

Seria Garun de sisteme UPS este recomandata cladirilor comerciale, sistemelor de management, securitate si protectie impotriva incendiilor, sistemelor din centrele de urgenta si politie, cai ferate, aplicatii IT, transporturi, echipamente medicale, roboti industriali.

Din experienta noastra am identificat cateva nevoi ale clientilor care pot fi acoperite de seria Garun:

  • Energie electrica livrata stabil si faraintreruperi
  • Instalare flexibila si moduri de operaremultiple
  • Eficientaridicata
  • Costuri scazute siprevizibile
  • Protectie pentru echipamentele critice si productivitate
  • Fara opriri si intreruperi neasteptate de energie

Ce ofera Garun din punct de vedere al specificatiilor tehnice?

In primul rand tehnologia tri-fazica. In general, UPS-ul trifazic este necesar in mediile comerciale si industriale cu cei mai mari consumatori. Aceste medii au nevoia cea mai ridicata de echipamente tri-fazice datorita naturii lor de a consuma cantitati mari de energie electrica pe perioade prelungite de timp.

Ecran tactil LCD de 4.3”. Toate informatiile critice privind UPS-ul sunt afisate pe ecranul tactil, mereu la dispozitie pentru a identifica si actiona pe baza parametrilor afisati impotriva

oricarei probleme care poate aparea in timpul functionarii. Utilizatorii pot configura si programa actiuni ulterioare folosind meniul sistemului de UPS pus la dispozitie de ecran.

Pana la 3 unitati de UPS care functioneaza in paralel si care pot oferi cea mai buna protectie in caz de defectiune. Sistemul de UPS Garun a fost creat cu focus pe scalabilitate astfel costurile ulterioare vor fi mai mici. Scalabilitatea unui sistem este foarte importanta indifierent de nevoie, de la consum crescut de energie electrica pana la autonomie mai mare, iar costul va ramane minim fara a inlocui intregul sistem. Se pot instala pana la 3 unitati in paralel pentru redundanta sau pentru un backup mai mare impreuna cu multiple cabinete de baterii.

Fara opriri neasteptate ale echipamentelor critice, mai ales in mediul industrial, opriri care pot duce la costuri uriase si declansarea unui intreg lant de evenimente nefericite. Sistemele critice au nevoie sa ramana operationale cat mai mult cu putinta. Cu acest scop in minte, am realizat UPS-ul Garun oferind fiecarui client optiunea de a-si personaliza sistemul in functie de nevoile sale.

Ce ofera in plus sistemul de UPS Garun (pe langa specificatiile tehnice)?

  • Serviciul de mentenanta si service. Sistemele industriale de UPS au nevoie de un nivel superior de suport tehnic si service pentru a functiona eficient si a-i prelungi durata de viata. Sistemul de UPS Garun va avea ca optiuni de serviciu separat, Next-Day Service (schimbarea produsului defect) si Next-Day Service On-site (o echipa de profesonisti va oferi asistenta in locatia clientului pentrureparatie).
  • Design-ul UPS-ului. UPS-ii industriali sunt realizati cu o constructie robusta pentru a face fata cu succes conditiilor din aceste medii dificile. Desi Garun este robust acest lucrunu exclude flexibilitatea sa, care il integreaza perfect in arhitectura de
  • Costuri previzibile. Flexibilitatea sistemului Garun are influenta si asupra costurilor totale. A furniza cea mai buna varianta de protectie si backup echipamentelor critice este esentiala, dar pe piata competitiva actuala costurile pentru a realiza acest lucru nu sunt deloc de neglijat. Seria Garun este cea mai buna solutie din toate punctele de vedere, mai ales al costului total, fata de sisteme de UPS
  • Durabilitate in timp. Sistemul de UPS Garun poate functiona o perioada de timp prelungitadatorita tehnologiei avansate folosite si a rezistentei constructiei

Pentru a vedea mai multe detalii tehnice si poze vizitati https://www.njoy.ro/ro/ups-industrial

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *