Iridex Group Plastic, furnizor de top in domeniul solutiilor inteligente pentru domenii diverse precum: constructii, salubritate, agricultură s.a., a fost nominalizată de Camera de Comert si Industrie Ilfov in cadrul ”Topului Firmelor din judetul Ilfov”, prilej cu care a ocupat locul I pentru performantele manageriale si financiare ale companiei in domeniul lucrări de constructii a proiectelor utilitare pentru fluide.

In cei peste 25 de ani de activitate in domeniul constructiilor si mediului a companiei romanesti, Iridex Group Plastic se remarcă prin realizări semnificative, printre care: construirea a 40% dintre instalatiile de compostare existente in Romania sau realizarea primului depozit conform de deseuri din Romania in anul 2000, precum si implicarea in constructia a peste 80% din totalul depozitelor conforme din Romania sau statii avansate de sortare deseuri si premii pentru solutiile smart pe care le implementează in ultimii ani. Ca specific, intr-o piată atat de volatilă cum este piata actuală de resurse umane, peste 25% din angajatii companiei sunt alături de Iridex Group Plastic incă din primii ani de la infiintare, ceea ce denotă sustenabilitatea companiei pe termen lung.

”Cele 741 de firmei din judetul Ilfov au avut o evolutie foarte bună in ultimul an, ceea ce ne confirmă atingerea obiectivelor noastre in sprijinirea companiilor romanesti, dar si a celor cu capital strain sau mixt  din judetul Ilfov. Compania Iridex Group Plastic este o companie de top din domeniul lucrări de constructii a proiectelor utilitare pentru fluide, care, an de an, a inregistrat o evolutie benefică, prin abilitătile manageriale si experienta de piată pe care le detine”, a declarat Presedintele Camerei de Comert si Industrie Ilfov, domnul Dan Dumitru.

Iridex Group Plastic a primit locul I pe domeniul lucrări de constructii a proiectelor utilitare pentru fluide in cadrul evenimentul anual „Topul Firmelor Judetului Ilfov” care a avut loc pe data de 5 noiembrie 2019. Evenimentul a reprezentat pentru Iridex Group Plastic o nouă oportunitate de a se conecta si mai mult la comunitate de afaceri a judetului Ilfov, fată de care isi asumă de peste 25 de ani contributia la dezvoltarea economică si comunitară.

Compania Iridex este onorată să primească această distinctie, fiind de peste 25 de ani prezenti in Voluntari. Iar prin activitatea pe care o desfăsurăm ne aducem contributia noastră la bunăstarea comunitătii si ne implicăm in proiecte comunitare. Acest premiu ne onorează si ne obligă să continuăm activitatea de sprijinirea a comunitătii locale din zona Ilfov”, a spus Adriana Mircea, director de dezvoltare Iridex Group Plastic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *