In prezent, nu poti obtine un post bun la o companie, fara cunostinte de limbi straine. Comunicarea interculturala si in zona afacerilor a devenit o necesitate impusa de globalizare.

Din pacate, limba romana nu este de circulatie internationala, asa ca noi suntem cei care trebuie sa invatam engleza, franceza si germana, iar Eurocor – Institutul European de Cursuri prin Corespondenta ne pune la dispozitie o paleta larga de cursuri potrivite nivelului nostru de cunostinte, dar si teste gratuite de competenta lingvistica.

Avantajele unui test franceza, teste engleza sau test germana.

sunt numeroase. In primul rand, cu ajutorul acestor teste poti dovedi competentele pentru noul loc de munca. La finalul testului, vezi exact nivelul la care te afli in limba straina respectiva. E mai usor sa verifici de unul singur, decat sa o faca angajatorul in timpul interviului. In plus, daca faci un test online poti depasi din timp teama ca nu vei face fata unui interviu sau unei calatorii in strainatate. Totul se face discret, testele se afla online si primesti imediat rezultatul.

Testele Eurocor sunt bine structurate si contin intrebari in urma carora iti va fi stabilit exact nivelul de pregatire.

Pentru a fi la curent cu notiunile moderne si cunostintele de limbi straine esentiale ale fiecarei limbi, cel mai bine este sa nu te bazezi doar pe pregatirea din anii de scoala. Un test de competenta lingvistica este cea mai buna optiune de a afla cat de bine vorbesti o limba straina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *