thc 1

Mediul online a devenit un loc foarte competitiv pentru firmele si magazinele care incearca sa isi vand produsele, iar acest lucru se datoreaza in mare tehnicilor de marketing inteligente pe care unele firmele adopta. De multe ori, succesul incepe cu gazduirea online, iar firma Thc.ro poate sa ofere astfel de servicii de calitate clientilor care apeleaza la serviciile lor.

Orice business care se doreste sa creasca, are nevoie indiscutabil de o prezenta online. Exista insa factori esentiali care trebuie luati in considerare atunci cand decizi sa iti construiesti un website si un brand online. In primul rand, ai nevoie de un website si un web hosting profesional, care sa permita afacerii sa obtina rezultatele dorite. Exista diferite tipuri de gazduire web, de la gazduire shared, servere VPS, servere dedicate. Se va alege varianta potrivita, in functie de complexitatea website-ului si a numarului de vizite asteptat. Vom afla cateva dintre cele mai mari beneficii ale unui serviciu de hosting profesional. Deci, ce ofera pachetul de gazduire Web Premium? Puteti afla in continuarea articolului, ori printr-un simplu click aici.

Thc.ro isi imparte pachetele de gazduire in 4 categorii:

-Bronze;

-Silver;

-Gold;

-Platinum.

Fiecare ofera anumite beneficii iar pe masura ce valoare pachetelor creste, beneficiile aduse vor fi mai multe.

 

Ce ofera un pachet Platinum?

-Gazduire SSD;

-120GB Spatiu;

-Latime de banda nelimitata;

-Baze de date MySQL nelimitate;

-Conturi FTP Nelimitate;

-Subdomenii Nelimitate;

-Activare automata;

-Backup-uri zilnice;

-Instrumente SEO gratuite;

-cPanel;

-phpMyAdmin;

-Selector PHP;

-Softaculous;

-300+ Scripturi gata de instalat;

-Protectie DDoS;

-Filtru de SPAM;

-99.99% Uptime.

Iar daca cleintii nu sunt multumiti de acest serviciu, au garantie 30 de zile banii inapoi. O oferta mai mult decat rezonabila pentur cei care vor sa obtina performante maxime pe mediul online.

De asemenea, serviciile se extind pentru a oferi si gazduire Joomla. Joomla este un Sistem de management al continutului (CMS), care te ajuta sa construiesti websiteuri si alte aplicatii online puternice. Multe aspecte, inclusiv usurinta in utlizare precum si extensibilitatea, au facut din Joomla cel mai popular software Web disponibil. In plus, Joomla este o solutie Open Source disponibila gratuit tuturor.

Unul din lucrurile care fac ca Jooomla sa fie foarte popular este numarul mare de extensii care pot fi adaugate cu usurinta programului initial. Exista extensii comerciale sau gratuite care permit utilizatorilor sa faca lucruri mai complicate decat o simpla gestiune a continutului.

CMS inseamna Content Management System ( Sistem de Administrare a Continutului ). CMS-ul este o aplicatie software menita sa creeze si sa poata face managementul unui site web. El poate controla layout-ul, structura si continutul unui site web public, de tip intranet sau extranet.

Functiile pe care le poate avea un CMS sunt:

-Crearea si transferul de documente si material multimedia;

-Administrarea continutului, cat si crearea de roluri pentru utilizatorii care se ocupa cu administrarea continutului.

-Publicarea continutului intr-un mod benefic pentru utilizatorii site-ului

Care sunt beneficiile unui sistem de tip CMS ?

-Controlul real asupra site-ului.

-Editarea continutului unui site web devine foarte usoara si practica.

-Realizarea automata de statistici.

-Optimizare permanenta.

-Personalizarea grafica in functie de cerinte si nevoi.

-Functii personalizate in functie de cerinte si nevoi.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *