ViewSonic M2 ofera performante remarcabile si dotari de top intr-un format compact, portabil

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO, unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum, anunta introducerea pe piata locala a noului video-proiector Full HD portabil M2 de la ViewSonic, echipat cu tehnologie DLP LED si doua boxe integrate Harman Kardon.

Mobilitatea reprezinta probabil caracteristica de baza a societatii acestui inceput de secol, iar tehnologia a evoluat rapid in aceasta directie, din dorinta producatorilor de a raspunde tuturor nevoilor utilizatorilor. De la laptopuri tot mai usoare la tablete, smartphone-uri, dispozitive wearables sau boxe portabile, magazinele sunt la ora actuala pline de dispozitive axate pe mobilitate. Tot in aceasta categorie se incadreaza si dispozitivele de stocare portabile, solutiile de Cloud Computing, serverele personale de fisiere si toate celelalte abordari concepute pentru a asigura portabilitatea sau accesibilitatea datelor. Pe langa acestea, se observa o cerere tot mai pronuntata de dispozitive portabile pentru redarea simplificata a datelor, iar ViewSonic vine in intampinarea acestor categorii de utilizatori prin introducerea pe piata a unui nou video-proiector portabil.

Proiectorul M2 adopta un format ultra-compact, masurand numai 261x166x271 mm, cu o greutate de doar 1.3kg. Cu toate acestea, nu s-a facut niciun compromis de calitate, dimpotriva, modelul este prevazut cu tehnologie DLP LED capabila sa redea imagini Full HD cu suport HDR si o acoperire de 125% a spectrului Rec. 709. Totodata, asigura o luminozitate de pana la 1200 de lumeni, in timp ce durata de viata a sursei de lumina este estimata la 30000 de ore de utilizare. In plus, ViewSonic M2 este echipat cu 2 boxe Harman Kardon de cate 3W, ce asigura o calitate audio pe masura imaginilor redate. Raportul de proiectie este de 1.23, fiind posibila proiectarea unor imagini cu diagonale cuprinse intre 0.6-2.54m, de la o distanta de 0.6-2.7m.

“In timp ce piata video-proiectoarelor portabile continua sa creasca si tehnologia sa se dezvolte, ViewSonic a creat M2, cel mai luminos video-proiector portabil din lume”, a spus Mia Shen, Sr. Business Line Manager of Projectors la ViewSonic. ”Cu o rezolutie nativa de 1080p, o luminozitate de 1200 de lumeni, functie incorporata pentru duplicarea ecranului si posibilitate de utilizare fara PC, M2 asigura toata versatilitatea necesara pentru a fi folosit deopotriva in spatii de sedinte si in deplasari. Este solutia ideala pentru redarea prezentarilor Full HD pe parcursul zilei si a continutului video preferat seara.”

Pe langa performantele foarte bune in redarea de continut, modelul pune la dispozitia utilizatorului si o paleta bogata de dotari, concepute pentru a putea raspunde tuturor provocarilor ce s-ar putea ivi in deplasari. Astfel, solutia de stocare incorporata cu capacitate de 12GB este suficient de generoasa pentru stocarea prezentarilor, iar slot-ul de card microSD poate fi utilizat pentru fisiere mai mari, precum cele video. In paralel, este posibila partajarea rapida a ecranului dispozitivului mobil, cu ajutorul functiei Screen Mirroring, in combinatie cu suportul Wi-Fi si Bluetooth. In ceea ce priveste conectivitatea, sunt disponibile mai multe porturi HDMI 2.0, USB 3.0 si 2.0, atat Tip-A, cat si Tip-C, precum si iesire audio.

Solutiile ViewSonic de afisare pot fi comandate prin partenerii ELKO Romania. Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, vizitati ViewSonic.com si urmariti paginile dedicate de Facebook, Instagram, Linkedin si YouTube.

Despre ViewSonic

Fondata in anul 1987 in California, ViewSonic este o importanta companie producatoare de echipamente si solutii de afisare, lider in dezvoltarea de tehnologii vizuale, cu o experienta in domeniu de peste 30 ani si birouri in peste 100 orase din toata lumea. Datorita spiritului inovator si viziunii sale, ViewSonic ofera utilizatorilor o experienta vizuala superioara, datorita unui portofoliu de produse ce include monitoare, ecrane comerciale, table interactive ViewBoard, ecrane cu suport tactil si video-proiectoare. Alaturi de un suport software de top si servicii de calitate, precum ecosistemul inovator myViewBoard, ViewSonic schimba radical experienta invatatului, pentru toata lumea, pretutindeni. Pentru a afla mai multe despre ViewSonic, despre produsele si solutiile sale, vizitati www.viewsonic.com.

Despre ELKO Group si ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, reprezentand 400 de producatori si oferind o gama larga de peste 40.000 de produse si servicii catre mai mult de 10.000 de companii, producatori de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 31 de tari in Europa si Asia Centrala. Compania are peste 1.000 de angajati, iar cifra de afaceri a grupului in 2018 s-a ridicat la 1.768 de milioane USD (1.497 milioane EUR).

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT – PC-uri, componente, electronice home & office, telefoane mobile, software, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicatii, solutii smart building si smart city – precum si electronice de consum. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom.

Mai multe informatii: www.elko.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *