La început de vară, Sonos lansează Move, boxa smart durabilă, alimentată cu ajutorul bateriei, într-o nouă variantă de culoare Lunar White – o nuanță de gri foarte deschis gândită special pentru a se integra natural în orice mediu, atât interior, cât și exterior.

Similar cu Move Shadow Black, noua variantă de culoare a fost dezvoltată cu atenție pentru a se potrivi unui mix de materiale și pentru a obține echilibrul esențial între eleganță și durabilitate. Cu 20 de componente vizibile care redau culoarea în mod diferit, noul design a fost realizat de ingineri și chimiști profesioniști pentru a obține un aspect monolitic compact, de parcă produsul ar fi fost scufundat în vopsea.

Fiind cea mai versatilă boxă Sonos de până acum, Move a devenit rapid unul dintre produsele preferate ale utilizatorilor, oferind o experiență de audiție excelentă atât în interiorul locuinței, în curte sau în orice loc își doresc să meargă aceștia.

Sonos Move Lunar White va fi disponibilă începând cu 7 iulie pe site-ul Sonos www.sonos.com, dar și în magazinele partenerilor, la un preț de 1.999 RON.

Cu ajutorul Move, utilizatorii se pot bucura de o experiență de audiție smart, adaptabilă oricărei situații, cu bass profund și o scenă de sunet largă și puternică, ce învăluie armonios curtea sau grădina, pe durata întregului sezon estival.

  • Move oferă acum o oră în plus de autonomie a bateriei, ajungând până la 11 ore de redare audio continuă. Datorită unui update software, Move dispune de autonomie extinsă cu încă o oră, oferind 11 ore de audiție constantă. Atunci când utilizatorul se deplasează în interiorul locuinței, Move poate fi plasată pe stația sa de încărcare, iar experiența continuă.
  • Move este o boxă fără niciun fir incomod. Utilizatorii se pot conecta la Wi-Fi atunci când se află acasă ori pot asculta melodiile preferate prin Bluetooth, atunci când se află în mișcare 
  • Move este o boxă durabilă, rezistentă la umezeală și la șocuri. Produsul este certificat IP56, astfel că rezistă inclusiv la nisipul de pe plajă, transpirație și la mulți alți factori de mediu. Variantele sale de culoare Lunar White și Shadow Black sunt rezistente și la razele UV, așadar experiența de audiție poate continua întreaga zi, fără ca produsul să se supraîncălzească. 
  • Move se integrează perfect în orice locuință și în orice stil de viață. Designul exterior al variantelor Move Shadow Black și Lunar White a fost conceput în complementaritate cu orice tip de decor interior și exterior, pentru a aduce sunet puternic și de calitate în orice context, fără distrageri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *