Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial.

CE:  Razer a lansat azi Razer DeathAdder V2 Mini, cel mai nou membru al familiei de dispozitive Razer DeathAdder. Noul Razer DeathAdder V2 Mini a fost proiectat ca răspuns la solicitările comunității de utilizatori pentru un mouse mai mic și mai ușor, dar care să păstreze forma ergonomică special proiectată pentru dreptaci și îndrăgită de peste 10 milioane de utilizatori.

Cântărind doar 62g, Razer DeathAdder V2 Mini este un mouse de gaming cu greutate deosebit de redusă proiectat pentru utilizatorii cu mâinile mai mici. Construit pentru maximum de confort atât în priză ”Palm” cât și în priză ”Claw”, mouse-ul oferă un nivel de control fără egal, în timp ce forma versatilă asigură confortul pe durata sesiunilor prelungite de utilizare.

Razer DeathAdder V2 Mini include bine cunoscutele switch-uri optice dezvoltate de Razer pentru mouse-uri, care rezistă până la 70 milioane de acționări. În plus, noul dispozitiv este echipat cu un senzor optic cu 8.500 DPI care urmărește mișcarea mouse-ului cu precizie maximă.

Razer DeathAdder V2 Mini este echipat cu șase butoane programabile, spațiu de stocare pentru profilurile de utilizator și patine 100% PTFE pentru o mișcare lină pe orice tip de suprafață. Opțiunile de personalizare sunt completate de încorporarea tehnologiei de iluminare Razer Chroma™ RGB.

Pentru mai multe informații despre Razer DeathAdder V2 Mini  vizitați această pagină.

Odată cu DeathAdder V2 Mini, Razer prezintă și banda adezivă Razer Mouse Grip Tape dezvoltată pentru a evita alunecarea mâinii și degetelor de pe mouse. Decupată cu precizie pentru a se potrivi cu forma mouse-ului,  Grip Tape poate fi aplicată pe cele două butoane principale, pe partea laterală sau în zona de contact cu palma. Această bandă care oferă un spor de control este inclusă în cutia DeathAdder V2 Mini, dar va putea fi achiziționată și separat pentru majoritatea mouse-urilor  produse de Razer.

Pentru mai multe informații despre Razer Mouse Grips vizitați această pagină.

DE CE:  Noul Razer DeathAdder V2 Mini este ideal pentru jucătorii cu mâini cu dimensiuni mici și medii, care caută un mouse ergonomic cu greutate deosebit de redusă.

CÂND:  Disponibil acum

UNDE:  Pe pagina Razer.com și în oferta partenerilor din retail

PREȚ:  Razer DeathAdder V2 Mini are prețuri care pornesc de la 59,99 Euro.

IMAGINI: LINK

DESPRE RAZER

Razer™ este cel mai popular brand de lifestyle dedicat gamerilor la nivel mondial.

Sigla care reprezintă șarpele cu trei capete este unul dintre cele mai ușor de recunoscut simboluri în lumea jocurilor video și a comunităților de sporturi electronice.

Cu o bază de fani care se întinde toate continentele, compania a proiectat și a construit cel mai mare ecosistem centrat pe nevoile gamerilor, care include pe lângă accesorii hardware și aplicații software, respectiv servicii dedicate.

Gama hardware produsă de Razer și premiată de cele mai populare publicații de specialitate, include periferice de gaming deosebit de performante și laptopurile de gaming Blade.

Platforma software dezvoltată de Razer și folosită de peste 70 de milioane de utilizatori, include Razer Synapse (o platformă de tipul Internet of Things), Razer Chroma (un sistem proprietar de iluminare RGB) și Razer Cortex (un sistem pentru optimizarea jocurilor video).

Serviciile oferite de Razer includ Razer Gold, unul dintre cele mai mari servicii de credit virtual din lume adresate jucătorilor și Razer Fintech, unul dintre cele mai mari servicii de plăți digitale de tip online-to-offline din Asia de Sud-Est.

Fondat în 2005 și având două sedii, unul la Irvine și al doilea în Singapore, Razer are optsprezece birouri în toată lumea și este recunoscut ca lider în cadrul brandurilor dedicate gamerilor în SUA, Europa și China. Razer este listată la Bursa din Hong Kong (Cod: 1337).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *