HUAWEI anunță o nouă serie de oferte speciale destinate utilizatorilor cu un stil de viață activ și conectat. Noua campanie denumită Sports Week este valabilă în săptămâna 15-22 iulie și va avea loc în cadrul magazinelor partenere. Printre produsele care vor fi disponibile la oferte speciale se numără smartwatch-urile Huawei Watch GT 2 și Huawei Watch GT 2e, brățara de fitness Huawei Band 4 și căștile wireless Huawei FreeBuds 3i.

Campania vine ca o continuare a angajamentului companiei de a oferi dispozitive performante și utile la prețuri bune. Cele patru accesorii sunt ideale pentru a susține activități diverse ale utilizatorilor, precum nevoia de monitorizare a activității fizice și a sănătății, cât și aceea de a se bucura de o experiență audio premium în timpul sesiunilor de antrenament, care poate fi îndeplinită cu succes de cele mai noi căști din portofoliul HUAWEI.

Campania Sports Week le propune utilizatorilor HUAWEI să își mențină un stil de viață activ și să se bucure de cât mai multe experiențe plăcute vara aceasta.

Seria Huawei Watch GT 2 și Huawei Band 4: Antrenori personali profesioniști

Huawei Watch GT 2 este un dispozitiv care oferă utilizatorului, pe lângă multiple funcționalități, un design atractiv, clasic, care se asortează cu succes oricărui stil de viață, moment și outfit. Smartwatch-ul este gata să însoțească utilizatorul în toate sesiunile de antrenament, indiferent de sportul preferat. Experiența de antrenament cu Huawei Watch GT 2 a fost extinsă de la 9 la 15 moduri sport. Noua generație suportă opt sporturi în aer liber (alergare, mers, alpinism, drumeție, trail running, ciclism, înot în ape deschise, triatlon) și șapte sporturi de interior (mers, alergare pe bandă, ciclism, înot, fitness, bicicletă eliptică, vâslit). Sistemul actualizat TruSeen™ 3.5 poate detecta, urmări și raporta cu mai multă precizie activitatea frecvenței cardiace.

În același timp, cel mai recent smartwatch lansat, Huawei Watch GT 2e, oferă o funcție care poate monitorizare o selecție vastă de 100 de sporturi. Pe lângă cele 15 moduri sport clasice, există și 85 de moduri personalizate. Astfel, pentru fiecare exercițiu, ceasul va înregistra date precum durata exercițiului, caloriile, ritmul cardiac, rezultatele antrenamentului sau timpul de recuperare. Cu ajutorul algoritmilor inteligenți, noul smartwatch monitorizează frecvența cardiacă, tesiunea arterială și somnul utilizatorului și emite, totodată, notificări atunci când pulsul devine anormal. Odată cu lansarea smartwatch-ului Huawei Watch GT 2e, HUAWEI a introdus în premieră o funcție de monitorizare a saturației de oxigen din sânge (SpO2).

Ambele smartwatch-uri dispun de o autonomie a bateriei de două săptămâni, pentru ca utilizatorii să poată elimina grija bateriei descărcate în momentele în care au cea mai mare nevoie.

Pe de altă parte, brățara de fitness Huawei Band 4 este o alternativă interesantă a smartwatch-ului. Huawei Band 4 este disponibilă în nuanțele Sakura Pink, Amber Sunrise și Graphite Black. Ecranul tactil color 2.5D oferă o experiență vizuală uimitoare, o interfață atractivă și notificari inteligente ale mesajelor sau apelurilor primite pe telefon. Mufa USB încorporată a brățării facilitează încărcarea, o singură încărcare alimentând dispozitivul pentru mai mult de 6 zile de utilizare. Asemenea smartwatch-ului Huawei Watch GT 2e, și Huawei Band 4 dispune de funcția SpO2, ajutând utilizatorii să își detecteze permanent nivelul de oxigen din sânge.

Un somn sănătos și complet este baza unei vieți sănătoase. Astfel, funcția Huawei TruSleep 2.0, cu care este echipată brățara, permite monitorizarea bătăilor inimii din timpul somnului.

Huawei FreeBuds 3i: Experiență audio premium, oriunde și oricând

Cu un nou design closed fit in-ear și o tehnologie de anulare activă a zgomotului, Huawei FreeBuds 3i oferă o experiență audio captivantă în orice mediu. Astfel, utilizatorii se pot bucura de muzica preferată și de conversații clare, oriunde s-ar afla. Huawei FreeBuds 3i oferă difuzoare dinamice mari de 10 mm, pentru un bas puternic. Mai mult, diafragmele compozite polimerice extrem de sensibile sunt atent reglate pentru a furniza un sunet autentic și echilibrat. Huawei FreeBuds 3i dispun și de o autonomie generoasă a bateriei. O încărcare completă a căștilor oferă până la 3,5 ore de ascultare neîntreruptă, iar încărcarea cutiei permite o experiență audio de până la 14,5 ore.

Datorită sincronului perfect cu fiecare mișcare a utilizatorului și capacității integrate a senzorilor pe ambele părți, Huawei FreeBuds 3i oferă comoditate și un control desăvârșit. Muzica și apelurile sunt activate prin dublă atingere, iar anularea activă a zgomotului prin atingere îndelungată.

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile HUAWEI sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania deține 14 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una din cele 3 filiale ale companiei și include telefoane inteligente, computere și tablete, dispozitive purtabile și servicii cloud, etc. Cu peste 32 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare pentru consumatorii de pretutindeni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *