DSC_4862_Moment 2-555x555

Despre Funerare Mures  presa scrie numai lucruri bune. Recent am citit multe articole din ziarele serioase prin care apartinatorii sunt sfatuiti in modul cat mai serios cu putinta sa nu comita urmatoarele greseli, care le-ar cauza imbolnaviri grave:

  1. Sa nu incerce sa se ocupe singuri de organizarea inmormanarii, fiindca este ca si cum ar pune un om grav ranit sa munceasca din greu mai multe zile, desi durerile nu-i dau pace.

Este pacat ca membrii familiei sa isi lase singur mortul in capela si sa alerge dupa mancarea pe care o vor imparti la cimitir, dupa prosoape si batista, dupa coliva si colaci si flori naturale sau coroane funerare. Este suficient un contract de prestari servicii semnat cu una dintre cele mai bune firme de pompe funebre si toate acestea vor fi facute de salariati calificati, cu experienta.

  1. Sa nu angajeze firme neautorizate de pompe funebre, fiindca sute de participanti la inmormantari din intreaga tara au ajuns la spital cu toxiinfectii alimentare din cauza alimentelor aduse de astfel de firme din locuri numai de ele stiute!

Apartinatorii si-ar reveni cu greu, sa treaca print-o astfel de experienta rusinoasa.

In termeni elogiosi prezinta presa valoroasa din tara activitatea firmei 07Funerare Mures, care ofera servicii de catering Mures garantate la inmormantari.

Si in acest caz ca si in pregatirea trupului neinsufletit, experienta isi spune cuvantul. Alimentele din pachet trebuie sa fie sanatoase, sa reprezinte toate categoriile ( fel principal, bautura racoritoate, desert, fructe si ceai sau cafea) si sa fie prezentate cat mai atractiv.

Mai presus de toate, atat apartinatorii, cat si consumatorii lor vor sa aiba garantia ca sunt proaspete si au fost manipulate in conditii de maxima igiena, prin urmare nimeni nu se va imbolnavi.

Fiindca decedatul este protagonistul ceremoniei, Agentia 07Funerare Mures este laudata in materialele din presa pentru modul in care ingrijeste trupul neinsufletit.

Decedatii pregatiti in salile acestei firme de specialistii calificati si cu vocatiei  sunt curati, frumosi si eleganti, asa de bine imbalsamati, incat in jurul lor nu se simte decat mirosul florilor si al lumanarilor.

Mirosurile sunt placute, atmosfera sacra, usor-usor sufletele apartinatorilor se linistesc.

Nu are cum sa fie altfel din moment ce in echipa se afla asi in toaletare, imbalsamare, machiaj funerar si infrumusetare!

Un pachet complet de servicii funerare costa mult mai putin decat ar plati apartinatorul, daca s-ar ocupa personal de toate.

Agentia pe care presa o elogiaza in mod indreptatit face parte din categoria firmelor de pompe funebre care:

-au program non-stop si sunt disponibile sa preia decedatul in cel mai scurt timp de la apel

-ofera consultanta gratuita celor care au nevoie de ea

-comunica elegant si empatic cu apartinatorii, reusesc sa ii imbarbateze si sa le aline durerea sufleteasca prin calitatea serviciilor si prin cuvinte

-pot la fel de bine sa pregateasca decedatul, sa pregateasca toate cosurile pentru biserica si sa comande pachetelele cu mancare, dar si sa faca cruci din marmura si cavouri pentru intreaga familie.

-tin cont de dorintele apartinatorilor pe care le indeplinesc ca acestia sa se linisteasca si sa fie multumiti de modul in care decurge organizarea inmormantarii.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *