Noua gamă de televizoare Philips Perfomance Series – The One 2020 este disponibilă în România în două variante, seria 8505 având un stand cu finisaj argintiu mat și seria 8545 cu un stand cromat.

Televizoarele beneficiază de o construcție premium și cele mai noi tehnologii Philips disponibile la prețul unui model mid-range:

Procesorul de imagine Philips P5 are rolul să îmbunătățească calitatea imaginilor și a culorile de pe ecran. Astfel utilizatorul se poate bucura de imagini de o calitate deosebită, noise reduction inteligent, un contrast excelent și imagini detaliate chiar și în zonele întunecate ale ecranului.

  • Ecranul DLED HDR10+ acoperă o gamă largă de culori, iar rezoluția 4K și tehnologia Dolby Vision oferă utilizatorilor imagini cinematice de o înaltă claritate cu un contrast excelent datorită tehnologiei Micro Dimming Pro și de o mișcare fluidă pe ecran datorită tehnologiei Natural Motion. Pentru o compatibilitate extensa pe lângă tehnologia HDR10+ televizoarele mai beneficiază și de HLG (Hybrid Log Gamma) care este o alternativă la tehnologia HDR care folosește semnal SDR (standard dynamic range) și îl îmbunătățește petru a oferii utilizatorului imagini mai detaliate chiar și în cazul conținutului video non-HDR.
  • Iluminarea Ambilight, tehnologie unică Philips, oferă utilizatorului o experiență de vizionare mai imersivă. Tehnologia Ambilight pe 3 laturi oferă o iluminare ambientală care proiectează conținutul aflat pe ecran în afara acestuia pentru o experiență de vizionare ce părăsește marginile ecranului.
  • Sistemul audio integrat Philips 2.0 de 20W împreună cu tehnologia Dolby Atmos oferă un sunet de cea mai bună calitate care îmbunătățește experiență utilizatorului indiferent că este vorba de filme, seriale sau jocuri video.
  • Noile standuri ofera televizoarelor Philips un aspect slim si elegant, iar utilizatorii care își doresc un sunet și mai bun au posibilitatea de a adăuga un soundbar cu înălțimea de până la 70mm.
  • Soundbar-urile Philips sunt create special pentru a se potrivi perfect alături de televizoarele The One 2020. Soundbar-ul PHILIPS HTL3325/10 beneficiază de un design geometric simplu și reprezintă o soluție 3.1 cu subwoofer wireless care se conectează la televizor și transformă sufrageria utilizatorului într-un home theater, iar conectorului HDMI (ARC) simplifică experiența de utilizare și permite controlul soundbar-ului direct din telecomanda televizorului.
  • Sistemul de operare Android TV 9.0 vine cu asistentul vocal Google integrat și este compatibil cu Amazon Alexa. Avantajul sistemului de operare Android este dat de librăria extinsă de aplicații dispnibile pe Google PlayStore. Utilizatorii se pot bucura de un număr deosebit de mare de aplicații și jocuri disponibile, la o apăsare de buton, direct pe noile televizoare Philips The One.

Televizorul Philips cu Android TV va putea fi controlat cu ajutorul comenzilor vocale datorită microfonului integrat în telecomandă. Microfonul se activează doar când este apăsată tasta specială pentru Google Assistant. Utilizatorul îi va putea spune televizorului să pornească un anumit joc sau serialul preferat pe Netflix si chiar să controleze diverse dispozitive compatibile cu Google Assistant.

Philips The One, 8505 și 8545 beneficiază de specificați tehnice premium la prețul unui model mid-range, fiind o alegere excelentă pentru utilizatorii ce își doresc un televizor complet. Televizorul sunt disponibil în 5 dimensiuni: 43, 50, 58, 65 și 70 inchi.

Modelele de 43”, 50” and 58” beneficiază de un nou stand central care a fost gândit pentru a permite adăugarea unui soundbar de până la 70mm înălțime și oferă posibilitatea de ajustare a ecranului prin pivotare fără a interfera cu soundbar-ul.

Modelele de 65” beneficiază de un stand central cu o formă arcuită ce permite adăugarea unui soundbar de până la 70mm înălțime fără posibilitatea de a mai ajusta ecranul.

Modelele de 70” beneficiază de un stand format din două picioare ce permit montarea televizorulul în două poziții: 19mm pentru un aspect slim și elegant și poziția mai înaltă care permite adăugarea sub televizor a unui soundbar de până la 70mm înălțime

Conectivitatea variată a noilor televizoare Philips The One, 8505 și 8545, satisface nevoile chiar și celor mai pretențioși utilizatori și permite conectarea simultană a patru device-uri pe porturile HDMI, a unui sistem audio digital, cu posibilitatea de a alege între o antenă de satelit și un cablu de televiziune. Numărul mare de porturi HDMI permite conectarea unui soundbar, unui blu-ray player și a unei console de jocuri, iar conținutul multimedia poate fi redat direct de pe un mediu de stocare USB folosind unul dintre cele două porturi amplasate convenabil.

Noile televizoare Philips The One 8505 și 8545 (Performance Series) sunt disponibile în România la marii retaileri online și offline.

Despre TP Vision

TP Vision Europe B.V. („TP Vision”) este înregistrată în Olanda, cu sediul central în Amsterdam. TP Vision este o companie deținută integral de TPV Technology Limited („TPV”), care este unul dintre cei mai importanți producători de monitoare și televizoare din lume.

TP Vision este un jucător cheie în domeniul produselor electronice de consum pe segmentul divertismentului digital audio-vizual, la nivel mondial. TP Vision se axează pe dezvoltarea, producerea şi comercializarea televizoarelor Philips (Europa, Rusia, Orientul Mijlociu, America de Sud, India și țări selectate din Asia-Pacific) și produse audio marca Philips (la nivel global) sub licență înregistrată de Koninklijke Philips NV. Realizăm acestea prin îmbinarea experienţei noastre în design şi moştenirii Philips în inovaţie TV cu excelenţa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *