Simplu de utilizat, cu un cost total de exploatare (TCO) redus

Epson anunță astăzi lansarea SureColor SC-F100, imprimanta destinată companiilor mici și startup-urilor care doresc să-și extindă oferta de produse în sectorul materialelor promoționale.

Având caracteristicile unui model A4 de tip desktop, această imprimantă cu cerneală pentru sublimare este perfectă pentru realizarea de materiale promoționale și produse personalizate, cum ar fi căni, brelocuri de chei, huse pentru telefon și alte articole de mici dimensiuni, în cazul în care spațiul de la birou nu este foarte generos. De asemenea, SureColor SC-F100 satisface nevoile producătorilor de materiale textile care doresc să creeze produse personalizate, cum ar fi șepci, șorțuri, lanyards sau perne de mici dimensiuni.

SC-F100 asigură timpi reduși de producție și un cost total de exploatare (TCO) redus pentru companiile mici și nu necesită cunoștințe specializate pentru configurare, operare sau întreținere. Recipientele de cerneală de 140 ml oferă o alternativă cu un cost mai mic la cartușele de cerneală.

SC-F100 face parte din soluția de imprimare completă și fiabilă Epson, care include cerneluri, driver și hârtie, toate concepute pentru a funcționa în armonie perfectă. În plus, imprimanta beneficiază de garanție de 1 an sau 6.000 de pagini, oricare dintre acestea survine prima.

Andrei Butuman, Business Solution Account Manager Commercial & Industrial Printing, Epson România și Bulgaria, declară: „După lansarea cu succes a modelului SC-F500 în 2019, imprimanta SC-F100 este o completare a gamei de produse cu cerneală pentru sublimare de la Epson. Aceasta va permite mai multor companii să se extindă pe piața produselor promoționale, din ce în ce mai populară. Utilizatorii nu trebuie să fie experți pentru a opera imprimanta – sarcinile de imprimare pot fi trimise prin Wi-Fi folosind driver-ul dedicat Epson. Cu activarea noii platforme Epson Cloud Solution PORT, clienții pot urmări foarte simplu costurile job-urilor de imprimare și utilizarea în timp.”

Caracteristici-cheie:

  • Cap de printare Epson PrecisionCore MicroTFP
  • Conectivitate Wi-Fi, Wi-Fi Direct, Ethernet, USB 2.0
  • Ecran LCD color de 2,4 inci
  • Recipiente de cerneală reîncărcabile de 140 ml
  • Garanție Epson

URL : http://epson.presspage.com/epson-anun-lansarea-primei-sale-imprimante-a4-cu-cerneal-pentru-sublimare-surecolor-sc-f100/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *