NAVITEL®, un furnizor de top pentru piata de electronice auto, lanseaza un nou model de camera auto. AR280 DUAL este al 4-lea model din gama sa de DVR-uri, cu posibilitatea de a face inregistrari video pe timplul deplasarii si nu numai, atat in fata cat si in spatele automobilului.

Acest dispozitiv este echipat cu un senzor optic GC2053 (night vision), care poate inregistra in conditii de lumina foarte slaba, chiar si pe timp de noapte, la o calitate buna si cu o rezolutie Full HD la 30 de cadre pe secunda si cu un unghi de vizualizare de 140 °. Ecranul de pe spatele camerei frontale, are o diagonala de 2 inch si ofera o redare clara a filmarilor facute si salvate pe cardul microSD in format MOV la o compresie H.264 standard.

NAVITEL AR280 DUAL are o multime de functii, cum ar fi: parking mode, care este responsabil pentru activarea automata in caz de lovire si pornirea instant a inregistrarii cand automobilul este parcat; G-Sensor, activeaza inregistrarea securizata in caz de coliziune sau manevra brusca si salveaza imagini pentru a fi folosite ulterior in caz de acident; camera din spate inregistreaza video la o calitate HD, imagini din spatele automobilului pe timpul deplasari si ofera soferului detalii chiar si in cazul evenimentelor accidentale ce pot fi “la bara din spate”.

NAVITEL AR280 DUAL este acum disponibila in reteaua Altex si Media Galaxy, cat si in magazinele online.In pachet, pe langa cele doua camere, suportul de prindere pe parbriz, incarcator, cabluri si manual, Navitel ofera bonus si o licenta pentru aplicatia Navitel Navigator GPS & Maps, pentru smartphone si tablete, care oferta gratuit acces la harti offline pentru 47 de tari.

Pret recomandat pentru Navitel AR280 DUAL – 399,99 LEI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *