Design rafinat, funcții de personalizare îmbunătățite și un control al caracteristicilor de bază mult mai ridicat


București, România – 4 decembrie 2020 – Samsung Electronics a anunțat lansarea oficială a One UI 3, ultimul upgrade pentru dispozitivele Galaxy selectate, aducând un nou design captivant, caracteristici de bază îmbunătățite și o capabilitate de personalizare aprofundată. Actualizarea va fi disponibilă prin intermediul sistemului de operare Android 11, consolidând angajamentul Samsung de a oferi în timp util cea mai recentă inovație utilizatorilor, ca parte a promisiunii de a susține trei generații de actualizări ale sistemelor de operare (OS) pentru milioane de dispozitive.
În urma programului de acces timpuriu, One UI 3 va începe să fie lansat începând de astăzi pe dispozitivele din seria Galaxy S20 (Galaxy S20, S20+ și S20 Ultra) în Coreea, SUA și în majoritatea piețelor din Europa; actualizarea va deveni treptat disponibilă în mai multe regiuni și pe mai multe dispozitive, precum seria Galaxy Note20, Z Fold2, Z Flip, Note10, Fold și S10, în următoarele săptămâni. Actualizarea va fi disponibilă pe dispozitivele Galaxy A în prima jumătate a anului 2021.
„Lansarea One UI 3 reprezintă doar începutul angajamentului nostru de a le oferi utilizatorilor Galaxy cele mai bune experiențe mobile, facilitându-le accesul la cea mai recentă inovație a sistemului de operare, de îndată ce este disponibilă. One UI 3 reprezintă o parte integrantă a misiunii noastre de a crea în mod continuu noi experiențe inovatoare și intuitive pe tot parcursul ciclului de viață al dispozitivelor. Deci, atunci când dețineți un dispozitiv Galaxy, beneficiați de fapt de o poartă către experiențe noi, neimaginate, spre anii următori”, a declarat Dr. TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business, Samsung Electronics.

Un design nou, reîmprospătat pentru o experiență îmbunătățită la nivel de estetică

Actualizările de design ale One UI 3 aduc și mai multă simplitate și eleganță experienței One UI de care utilizatorii Galaxy se bucură deja.

În cadrul interfeței, caracteristicile utilizate în mod frecvent – precum ecranul de pornire, ecranul de blocare, notificările și panoul de comandă rapidă – au fost îmbunătățite vizual pentru a evidenția informații importante. Noile efecte vizuale, precum cel de diminuare / estompare pentru notificări, concentrează atenția pe ceea ce este necesar, rapid și ușor, iar widget-urile reproiectate mențin ecranul de start organizat, curat și elegant.

One UI 3 nu arată doar diferit – se și simte diferit. Efectele de mișcare și animație mai fine, îmbinate cu raspuns tactil usor, fac ca navigarea și utilizarea telefonului să se transforme într-o adevărată plăcere. Deblocarea ecranului este mai lină, glisarea se face mai ușor, iar apăsarea butoanelor se simte mai realistă – fiecare ecran și fiecare atingere au fost rafinate. Trecerea între dispozitive se desfășoară mai natural, întrucât One UI oferă o experiență integrată unică de-a lungul ecosistemului extins Galaxy, cu suport pentru noile caracteristici disponibile între dispozitive.

 

Funcții de bază îmbunătățite pentru a spori productivitatea

One UI 3 este centrată pe simplitatea de zi cu zi. Widgeturile reproiectate ale ecranului de blocare din cadrul unei interfețe oferă un control sporit asupra muzicii și a informațiilor importante, precum evenimentele și rutinele calendarului, fără a debloca dispozitivul. Vizualizarea mesajelor și a conversațiilor este mai intuitivă, cu notificările aplicațiilor de mesagerie grupate în față și în centru, astfel încât utilizatorii să poată citi și răspunde rapid la mesaje. Aspectul apelului video pe ecran complet de tip edge-to-edge creează o nouă experiență de comunicare.

Cu One UI 3, camera dispozitivului Galaxy este acum și mai puternică. Zoomul foto bazat pe tehnologia AI și focalizarea automată îmbunătățite, precum și expunerea automată, contribuie la unison pentru realizarea unei fotografii perfecte. În plus, categoriile ce organizează conținutul Galeriei ajută în găsirea rapidă a oricărei  fotografii dorite. Atunci când se glisează în partea de sus a ecranului în timp ce se vizualizează o fotografie,  un grup de fotografii înrudite vor apărea ca sugestii. Iar pentru ca utilizatorii să fie siguri că niciuna dintre amintirile importante nu se va pierde, aceștia pot reveni oricând la fotografiile editate, chiar și după salvare.

Personalizare aprofundată, pliată pe fiecare stil de utilizare

Samsung își dorește ca utilizatorii să aibă libertatea de a-și personaliza interfața de utilizare în funcție de preferințele proprii. Indiferent dacă  aceștia preferă să activeze constant modul Dark sau să facă hotspot de pe telefon, acum toate acestea se pot realiza dintr-o simplă glisare și atingere prin noi modalități de personalizare a panoului de comandă rapidă. De asemenea, utilizatorii pot partaja imagini, videoclipuri sau documente mai ușor ca niciodată. Beneficiind de posibilitatea de a-și personaliza fereastra de partajare, aceștia pot „fixa” destinațiile de transfer cele mai utilizate, indiferent dacă este vorba de o persoană de contact, de o aplicație de mesagerie sau de e-mail. Mai mult decât atât, prin One UI se crează diferite profiluri pentru muncă și viață personală, astfel încât să nu existe griji din cauza realizării unui transfer de fișiere către o altă persoană.

Pentru o personalizare suplimentară, utilizatorii pot plasa widget-uri pe ecranul de pornire, reglând transparența, astfel încât acestea să se potrivească perfect cu wallpaper-ul utilizat. De asemenea, ei pot opta pentru schimbarea designului și a culorii ceasului de pe ecranul Always On Display sau de pe ecranul de blocare. În plus, aceștia pot chiar să insereze videoclipuri pe ecranul apelurilor recepționate / efectuate pentru o experiență de apel mai personală.Panoul de comandă rapidă a fost rafinat între One UI 2 (stânga) și One UI 3 (dreapta)

Interfața One UI 3  a fost gândită sa se potriveasca fiecarui utilizator, incluzând noi aplicații digitale de wellbeing prin care utilizatorii se pot identifica, îmbunătățindu-și obiceiurile digitale. Astfel, aceștia pot vizualiza rapid informații ce indică modificări săptămânale legat de timpul de utilizare, în mod normal sau la volan pentru o utilizare conștientă și responsabilă a dispozitivelor Galaxy.

Pe măsură ce Samsung continuă să dezvolte experiența Galaxy, One UI va primi și mai multe actualizări odată cu noile lansări de flagship-uri de la începutul anului 2021.

Pentru mai multe informații despre One UI, vă rugăm să vizitați www.samsung.com/one-ui .

 

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *