Living room-ul este cartea de vizita a locuintei tale.

De ce?

Deoarece in aceasta incapere iti petreci poate cea mai mare parte din timp, tot aici primesti musafirii si organizezi reuniuni cu cei dragi.

Fie ca vorbim despre alegerea unei mese pentru living, a unor obiecte de decoratiune interioara sau a unei canapele, designerii de interior ne-au pregatit cateva sugestii pentru a ne transforma living-ul intr-un spatiu functional, modern si relaxant.

Asadar, te invit sa iti gasesti inspiratia in cele ce urmeaza.

living-room-2583032_1280

Living room minimalist

 

Simplitatea ofera eleganta, rafinament si gust, dar si posibilitatea de a „respira” in propria casa. Fie ca ai o locuinta mare sau una cu un spatiu redus, o abordare minimalista va fi la fel de atractiva.

Iata cateva idei de amenajare:

Daca iti doresti sa aduci o tusa personala si personalizabila in locuinta, tapetul din fibra de sticla iti va oferi posibilitatea de a te juca si de a experimenta cu modele diferite de fiecare data cand vei simti nevoia de schimbare.

Pe de alta parte, nu exagera cu piesele de mobilier: o masuta de cafea, o canapea (preferabil extensibila), un fotoliu suplimentar, o masa pentru televizor si cateva plante vor fi mai mult decat suficiente.

Living room prietenos cu mediul

 

Stilul de amenajare „eco friendly” nu este un concept nou, dar este un concept care a castigat atentia a tot mai multi designeri de interior.

Iata cum iti poti transforma living room-ul intr-o zona prietenoasa de mediu:

Da viata peretilor tai cu un „tapet” din plante. Poti opta pentru iedera sau orice alta planta agatatoare. Vei obtine o imagine unica pe care nu o gasesti in multe locuinte.

Atentie! Aici chiar vorbesc despre plante adevarate, nu acele plante din plastic.

Pentru a completa ideea de natura si natural – alege mobilier din lemn natural si obiecte de decoratiune din pietre naturale de dimensiuni diferite.

Living room de inspiratie scandinava

 

Albul sau combinatia dintre alb si albastru in amenajarile interioare sunt in continuare foarte apreciate.

Pentru a aduce o nota de grandoare in living room-ul tau opteaza pentru o lustra cu pietricele.

Cat despre piesele de mobilier, piesele vintage vor completa imaginea finala.

Vorbeste cu rudele tale, poate ca au pe undeva prin beci o masuta de cafea specifica anilor ‘60 pe care o poti restaura si folosi in noul tau living.

Culori trendy in 2021

Fie ca vorbim despre piese de mobilier sau o culoare noua pentru pereti, 2021 nu dezamageste.

Poti experimenta cu cele doua culori ale anului alese de Institutul Pantone in 2021, Ultimate Grey si Illuminating.

Aceste doua culori se completeaza extrem de bine, ofera caldura, stabilitate si claritate. Astfel ca ii vor oferi locuintei tale echilibrul pe care il cauti. In plus, sunt doua culori care nu se vor demoda prea usor.

Esti in cautarea unor piese de mobilier moderne, de calitate si la preturi avantajoase?

Echipa Mobila Ghencea iti pune la dispozitie o varietate de obiecte de mobilier pentru living room.

De la mese pentru living, biblioteci, pana la canapele sau coltare, piesele comercializate de acestia sunt de calitate superioara si vor satisface pana si cele mai existente gusturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *