Okflora.ro este o florărie online care poate crea accesorii din flori pentru nuntă. Mai exact aici pot fi create coronițe și brățări adorabile din flori naturale. Se potrivesc perfect unei nunți romantice și sunt accesorii indispensabile nu numai pentru nunți, ci și pentru alte festivaluri folclorice sau petreceri în aer liber. Pentru o potrivire perfecta, coronița și brățara din flori naturale se fixează cu ajutorul unei panglici din satin cu față dublă. Domnișoarelor de onoare nu ar trebui să le lipsească coronițele și brățările din flori naturale. Practic, poți alege orice flori pentru coronițe de păr și pentru brățări. Flori, frunze, ierburi proaspete sau uscate, toate trebuie să corespundă și să se potrivească cu dimensiunea capului.

#2 - istvanbertalan.ro - OK Flora - iulie 2021

Ce coafură este potrivită pentru o coroniță de flori pentru nuntă?

Dacă dorești să porți o coroniță de flori și brățară din flori naturale la nunta ta, cel mai bine este să te consulți cu hairstylistul tău. Acesta îți poate spune ce tip de coafură se potrivește coroniţei alese de tine. Buclele se potrivesc ideal cu stilul casual hippie, și cu cât coafura arată mai natural, cu atât mai bine. Coronița va fi așezată pe cap astfel încât să se potrivească cu coafura, rochia și stilul nunții. Spre exemplu, panglicile care ajustează coronița pe cap, pot fi împletite în păr și arată foarte bine.

Brăţara cu flori pentru domnișoarele de onoare

O brățară din flori naturale este un accesoriu excelent pentru domnișoarele de onoare. Cel mai bun lucru de făcut este să discuți cu florăria okflora.ro care este de încredere și care îți poate crea cele mai frumoase brățări și coronițe. În florăria Ok Flora te aștepta o selecție largă de coronițe și brățări din flori naturale. În Grecia antică, coronițele de flori pentru cap erau purtate la sărbători și evenimente în cinstea zeilor. Urmând această tradiție, a apărut apoi moda coroanelor de lauri, decorate cu victorii militare și în semn de respect. Coronițele de păr fac parte din costumul popular tradițional în unele țări. De asemenea, este purtată de fetele tinere la vârsta căsătoriei.

Coronițele de flori de portocal sunt purtate și în China în timpul nunților. Acestea simbolizează fertilitatea și nașterea copiilor. În epoca victoriană, aceleași coronițe din flori de portocal au devenit foarte populare după ce regina Victoria a purtat una la nunta ei. În anii 60 în America, acele coronițe de mireasă erau strâns asociate cu cultura hippie și erau un simbol al păcii și al iubirii. Acest lucru a influențat dezvoltarea modei în viitor, iar coroanele din flori colorate au devenit un accesoriu preferat pentru o nuntă.

În România coronițele de păr și brățările din flori le asociem cu o serie de sărbători și obiceiuri, dar cel mai adesea pot fi văzute pe capul domnișoarelor de onoare și la mâinile lor, precum și pe capul miresei. Lăsând deoparte simbolismul, o coroniță de mireasă din flori adevărate este un fel de bijuterie care împodobește într-un mod natural capul miresei. La florăria online okflora.ro poți comanda coronițe de mireasă și brățări din flori naturale pentru domnișoarele de onoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *