Salutare,

Astăzi, prietenii noștri de la Turtle Rock Studios și Warner Bros. Games au dat drumul la open beta pentru Back 4 Blood, înaintă de lansarea oficială de pe 12 octombrie. Early access pentru open beta începe astăzi și este disponibil până pe 9 august, iar apoi beta-ul se va întoarce în perioada 12-16 august pentru toată lumea.

 

Varianta open beta include suport pentru NVIDIA DLSS

Back 4 Blood este un shooter cooperativ, first person, de la creatorii celebrului Left 4 Dead și are tot ce îi trebuie ca să fie un blockbuster.

 DLSS oferă performanță brutal de bună în Back 4 Blood open beta

Având în vedere că vorbim despre o variantă beta și lucrile se mai pot schimba, performanța este foarte bună în Back 4 Blood open beta și va continua să fie optimizată până la lansarea din 12 octombrie. Aceste optimizări vor veni prin intermediul driverelor Game Ready.

 

Cu suport pentru DLSS, juctătorii care vor încerca Back 4 Blood pe o placă video GeForce RTX vor beneficia de cea mai bună experiență în Back 4 Blood. Jucătorii GeForce RTX se pot bucura de grafica și arta din joc la cea mai bună rezoluție și la cel mai înalt nivel de detalii.

 DLSS crește numărul de cadre pe secundă și generează imagini clare pentru jocuri. Oferă spațiul de manevră necesar pentru a maximiza calitatea setărilor și pentru a crește rezoluția. Până la această dată, aproape 60 de jocuri au suport pentru NVIDIA DLSS cu multe alte lansări și anunțuri în curând.

 

Link-uri utile:

Open beta pentru Back 4 Blood – articol pe GeForce.com:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/back-4-blood-open-beta-out-now-with-nvidia-dlss

Open beta pentru Back 4 Blood trailer:

https://youtu.be/C4Epmnk8G4Q

Back 4 Blood website:

https://www.back4blood.com/en-us

DLSS pe GeForce.com:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/technologies/dlss/

Lista cu toate jocurile și aplicațiile care au DLSS:

https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/nvidia-rtx-games-engines-apps/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *