FIFA 22, Back 4 Blood, Far Cry 6 sunt doar câteva dintre jocurile care vor putea fi cumpărate de Black Friday la oferte speciale

 

~ Abonamentul anual PlayStation Plus este acum disponibil cu o reducere de 33% pe PlayStation Store

 

București, 19 noiembrie 2021 – Black Friday începe astăzi pe PlayStation Store și aduce o serie de oferte la jocuri populare, abonamentul anual PlayStation Plus și conținut suplimentar. De asemenea, până pe 29 noiembrie, jucătorii pot regăsi reduceri speciale la partenerii din retail la jocuri exclusive și PlayStation Plus.

În promoție sunt incluse atât titluri pentru consola PlayStation 4, cât și jocuri compatibile cu PlayStation 5, astfel încât pasionații de gaming să-și poată îmbogăți colecția cu cele mai noi și mai îndrăgite jocuri.

Pe PlayStation Store, echipa te așteaptă pe teren pentru a alerga împreună spre victorie, în FIFA 22, iar pericolele lumii post-apocaliptice pândesc la fiecare pas, în Back 4 Blood. Învață cum să devii luptător de gherilă folosind arme nemaivăzute, în Far Cry 6 și salvează Universul în Marvel’s Guardians of the Galaxy.

Mai mult, în promoția de Black Friday sunt incluse și unele dintre cele mai iubite titluri exclusive PlayStation – de la Marvel’s Spider-Man, la Ghost of Tsushima sau Ratchet & Clank. Iar acestea sunt doar câteva dintre jocurile spectaculoase incluse în promoția de Black Friday anul acesta.

Pe PlayStation Store, abonamentul PS Plus pentru 12 luni este redus cu 33%. Jocuri lunare gratuite, multiplayer online, reduceri exclusive pe PlayStation Store și stocare în cloud de 100 de GB sunt doar câteva din beneficiile incluse în abonamentul PlayStation Plus.

Pentru lista completă a jocurilor incluse în promoția de Black Friday poți accesa PlayStation BlogPlayStation StoreAltex, Media Galaxy, eMAGFlancoOrange și Sony Center.

*Promoțiile de pe PlayStation Store se încheie pe 29 noiembrie

Despre Sony Interactive Entertainment

Sony Interactive Entertainment (SIE) este lider global pe piața divertismentului interactiv și digital, prin intermediul brandului PlayStation și produselor și serviciilor oferite sub acesta. PlayStation a reprezentat inovația pe piața de entertainment încă de la lansarea versiunii originale PlayStation în Japonia, în anul 1994. Gama de produse și servicii PlayStation include PlayStation 4, PlayStation VR, PlayStation Vita, PlayStation 3, PlayStation Store, PlayStation Plus, PlayStation Video, PlayStation Music, PlayStation Now, PlayStation Vue, dar și titlurile PlayStation dezvoltate de Studiourile SIE Worldwide. Cu sediul în San Mateo, California, SIE este o subsidiară deținută integral de către Sony Corporation, cu funcții globale și sedii regionale în California, Londra și Tokyo.

„PlayStation” este marcă înregistrată a Sony Interactive Entertainment Inc. “PS4” este marcă înregistrată a aceleiași companii. Blu-ray Disc este marcă înregistrată Blu-ray Disc Association. Toate celelalte mărci aparțin proprietarilor lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *